Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kabloda yok.Uydu platformlarında var,kahretsinki Digiturk'ü ödemeyi unutmuş ev arkım.İzleyemiicem maçı...Eğer iki takım seç maçını izletçem sana deseler,Dallas-Lakers derdim.Şansıma tüküriim.

Sopcast falan da istemiyorum,adam gibi izliicektim Osman Sakallıoğlu biladerim anlatırken.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Kabloda yok.Uydu platformlarında var,kahretsinki Digiturk'ü ödemeyi unutmuş ev arkım.İzleyemiicem maçı...Eğer iki takım seç maçını izletçem sana deseler,Dallas-Lakers derdim.Şansıma tüküriim.

Sopcast falan da istemiyorum,adam gibi izliicektim Osman Sakallıoğlu biladerim anlatırken.

abi boswer sopcast i ntvspor ntv nba tv yi sipru dan izleyebilirsin direk turk yayınını :D

google da sipru die arat bulursun ztn yayın kaliteside iidr arada bi saçmalar ama iidr yine :D
Mesaj tarihi:
Sipru'dan izledim zaten...Batı finali favorilerim kapıştı,Lax aldı,Kobe yine Dallas'a patladı 62'den sonra 51'lik tarifeyle.Bi de Bynum dönünce snrm NBA'in en reboundcı takımı olacak Lakers,Odom-Bynum-Gasol 3lüsü totalde minimum 30 rebo çeker maç başına gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
Batı çok acayip oldu ama - PlayOff çekişmesi dipte kan revan gidiyor. Dallas PlayOff'a giremeyebilir.

Zaten Golden State, Denver, Dallas 'dan birisi giremeyecek Hangisi giremese yazık olacak. Portland'a bile yazık olacak bence pek çok doğu takımından daha çok hakettiler.

Ben Denver Play Off takımı olarak hepsinden daha çok iş yapar diyorum.

Bu arada benim de bu sene ŞAMPİYONLUK adayım Lakers(hiç sevmesem de)
Mesaj tarihi:
Dallas play-off yapamazsa,bikini giyerim...Dallas ilk 5'den kafadan play-off yapar hatırlatırsınız...

New Orleans son hafta tansiyonunu kaldıracak bir ekip değil henüz,daha vakitleri var...Sas vites büyüttü şu ara,şimdi ilk 4'ü garantilediği için vites küçültecek,Houston desek şaşırtmaya devam ediyor ama Yao'suz asla Dallas'ın üstünde bitiremez...Phx'i koyarım play-off dışına Dallas'ı koymam.
Tekrar söylüyorum Dallas,Detroit'le beraber şampiyonluk favorimdir.
Denver'ın bende iş yapacağını düşünüyor...dum ama dün netten Utah maçını izledim ve tam bir rezalet gördüm...Daha Denver'ın önünde kazanması gereken 2 Gsw maçı var bu ay,Golden State o maçları alır işine bakar diyorum.Denver play-off dışı kalacak bir aksilik olmazsa...Sevmiyorum da zaten kalsınlar.Golden State ve Houston pek direnemez,belki Phx'de...Ama kalan 5 takım Lal,Noh,Sas,Dallas ve Utah arasında güzel seriler geçecek.
Utah'ı unutmayın ben derim...
Mesaj tarihi:
Bullet ben 1985'den beri Utah taraftarıyım. Utah'ı asla unutmuyorum ama lütfen bir bak şu anki duruma ve önlerindeki maçlara.

Dallas %63
GSW %63
Denver %60

Senin aksine HUston ve %68 yüzdesi ile hustonu ve NOH'i zaten girdiler sayıyorum ben.

Dallasın P/O dışı kalması gaaayet olası.
Mesaj tarihi:
Dallas'ın önünde Indiana,Charlotte,Miami ve New York maçları var.w4'le çıkacaktır bu seriden ve Rox ve Noh'daki düşüşle beraber tekrar tırmanacaktır.Kalan maçlarında ise bi dolu Seattle,Denver,Portland,Clippers maçları falan var.Dallas'ın 1-2 Lakers ve 1-2 Texas derbisi dışında bariz fikstürü çok avantajlı.
Artı olarak bu takım Dallas,Howard biraz bozuktu Nowitzki sakattı derken bu hafta full kadro gidecekler ve güzel bir cevap verecekler.
Mesaj tarihi:
umarım haklısındır, dallas renk katacaktır playoflara ama GSW veya Denver PO dışı kalırsa gerçekten üzülücem. Bari Huston düşse ama o da zor görünüyor bu tabloda. (Aslında içimden gönlümden KEŞŞKE SA SPURS DÜŞSE çığlıkları yükseliyo ama, ehehe sadece hayal)
Mesaj tarihi:
Wade sezonu kapatmış...Zaten iddiası olmayan bir takımda sakatlığının nüksetme tehlikesi olan ligin en iyi 2 sg'sinden biri varsa,onu oynatmak biraz saçmalık.Bu sene kalan bölümde Matrix'in önderliği ve takıma ısınması ile Wade seneye döner ve umarım yine contending yaparlar.Çok değil geçene seneye kadar Kobe'nin önünde ismi geçen bir oyuncunun böyle sıradan maçlar çıkarması zaten bizi de üzüyordu.
Dallas-Heat finalinin baş aktörü olarak zaten aldığı Oscar'la en sevdiğim oyuncu olmayı başarmıştı Flash...Umarım seneye kaldığı yerden devam eder.
Mesaj tarihi:
Offf be, Boston'ı Bostonda yendi UTAH hem de eze eze. 3 yıldız birden sahadayken MÜTHİŞ bir takım oldu utah. Beni tek geren, NO, Huston ve Lakers aldı başını gidiyo, ilk turda SA çıkmasa play offlarda..
Mesaj tarihi:
Güzel maçtı gerçekten.Her iki takım çok iyi savunma yaptılar bazen bayağı sertleşti maç ama daha çok keyif veriyor bana.Celtics şutlarda problem yaşadı maç boyunca.Utah karşılık olarak top kaybı yaptı ama son çeyrekte Deron Williams sazı eline aldı.Bariz pg üstünlüğü dero>rondo oldu.
Millsap ribaundlarda,korver asist ve hücumda,Matt Harpring savunamada çok katkı yaptı.
Mesaj tarihi:
Kulislerde Utah'ın da batıda yine bir final oynama olasılığının hiç de zor olmadığı sesleri yükseliyor.Golden State dışındaki tüm ekipler kimle eşleşirse eşleşsin tur geçebilecek güçte,Houston'ın 21 row'luk gazı Yaosuz bir halde bir play-off eşleşmesinde neler yapacak onuda göreceğiz.
Mesaj tarihi:
golden state de herkesi yenebilir. Boşuna küçümsemeyin bence.. sezona 0-6 ile başlamasalar west in tepesinde onlar da olabilirdi. Bu sezon artık West de sıralamanın cok da önemi yok çünkü herkes herkesi yenebilir... ve sixers ruleeee yeah i luv andreeess 9999999 hell yeah.ç
Mesaj tarihi:
Andre Miller'in şut yüzdesi fenaydı ama istatistiklere bakmadım maç izlerken takip ettim 11-13 gibi birşeydi yamulmuyorsam. Duncan çok etkisiz kaldı. Boş şutları sokamadı Finley, Vaughn ve Bonner. Top kayıpları da çok daha fazlaydı Sixers'a göre. Bu kadar oyun farkına bu skor az bile =)
Mesaj tarihi:
Yüzük için Phily'den ayrılan AI şu an şezlongunu ayırıp play-offları dışardan izleyecekken,leş kadro denen Sixers play-offa giriyor.İronik =]

Andre Miller çılgındı 11-14 saha içi 10-11 serbest atış isabetiyle oynadı
  • Yeni Oluştur...