zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bi gözü mavi bi gözü yeşil. sarışın zenci japon. bi de çok zengin olması lazım. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:46 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 benim bi arkadaşım var öyle ama sana bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 herkesin yolu bir gün sevgiden geçer. bakmasa da baktırırız be abi. http://forum.paticik.com/konu.php?id=183998 [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:52 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Senin dediğin kriterlere uyan tek insan var gözleri uymuyor ama lense hallederiz.. Bide saçları sarı yaparız.. Bülent Ersoy [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:52 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Senin dediğin kriterlere uyan tek insan var gözleri uymuyor ama lense hallederiz.. Bide saçları sarı yaparız.. Bülent Ersoy AHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAH ÖLÜYORUM HARBİDEN ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ya git temiz hava al gel ya! Gelirken çay demle , tavşan kanı olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sen bir kogaru arıyorsun!!!"japanese girls with tanned skin and dyed hair, usually wearing colorful stuff and extensive makeup."urban dictionary [spo][/spo] edik: spoiler daha heycanlı evet :) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:23 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O H A ! Böyle resimdeki gibi bi insan olamaz, Bülent Ersoy'unda evrim geçirmiş hali bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi tam istediğin şey bu işte, zenci, zengin (marka düşkünü) japon kadın! bi tek briefe uymayan taraf genelde iki gözünün de aynı renk olması ama yani çılgın olup değişik lens takan da vardır. shibuya'ya gitsen bulursun. amme hizmeti bunlar! beyonce olmak isteyen japon kızları işte, süfer. repleri görelim :P [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 11:18 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 boyle resımlerı spoıler seklınde verın kahvaltı yapıyoruz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 1945 Hiroşima resimleri değil mi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 vay be allahtan başka bişi istesem olacakmış demek ki... emalet terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 herşeyi gördüğümü sanıyordum, yanılıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 al buldum işte renkli gözlü de.. [spo] [/spo] daha ne istiyognuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Q.Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 omfg tiplere bak hahahah. bunları gördükten sonra herhangi bi sosyal sınıfa ait herhangi bi kişiyi hiç bi şekilde eleştirmiycem. yüksek derecede saygı duyucam. herşeyiyle kabullenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hatta isimleride sapkalı olanın: Kana ,digerinin de Mariko. istersen japonyaya gittigimde senin için konusurum,gelirkende getiririm bi tane :P [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:28 tarihinde, Shimone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O.o bi de türk tikky lere anormal diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 dostum kogaru demişsin ama üsttekiler ganguro! kogaru daha kokoştur.. alttakiler kogaru.. bi de bunların hasları otrişlerle gezerler, deli gibin markalı kıyafetler, burberys eşarplar, LV çantalar falan taşırlar.. Markayı gözünüze değil beyin sapınıza kadar sokarlar! ben de kogaruyum oradan biliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 emanın 2. spodaki beauty leg dediği bacağa gel yannız. güzel bacak görmesek :p [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:19 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 esasen yamamba girl kıvamını geçersek gerçek kogal şunladır. [spo] [/spo] neese.. işte böle bişi.. keşke bizde de bir çok farklı sokak modası olsa.. gözüne sürme çeken siyah dağınık saçlı erkek ile soldan sağa siyah beyaz çizgili çorap üzerine pembe fileli geçirmiş kız kendini bişi sanıyor.. bi git diyorum topuna buradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 AA KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 efsane konu oldu lan bu. demek ki ne istediğine dikkat etmek lazımmış bu hayatta. çünkü gerçekleşebiliyormuş heh heh hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar