Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Cıkmıs donwload ediliyor :?) 2.4 GB ama biraz tuzlu kotası olanlar icin. aksama biter işten donunce girer ssleri koyarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 linkte verseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 linkin oldugu site baska bir server , adresini yazmayı dogru bulmuyorum sonucta paticik serveri forumları. indirmek isteyenler google da uo kingdom reborn download yazsınlar indirilecek milyon yer cıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 giremezsin bu arada muhtemelen servere o clientle, haberin olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 acıklamalı mrk etme sen adamlar kendilerine client bile yapmıs, koy icine giriosun diyo, yalan olsa 100 player olmazdı . denemek isteyene pm le anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben osi'de denedim kingdom reborn'u. Rezalet bir şey bence. Yavaş, animasyonlar kütük gibi. Oynancak gibi değil kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bircok yorum okudum harbi kimse beyenmemis tek beyenilen tarafı guzel efektler gelmis büyülere flm, yaratıkların yeni cizimleri hos olmus ama eski uo havası kalmısmı onu bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sonucta kingdom reborn oyunun deistirmediginden acaba pati serveri icin de bir client yapılır mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 açıkcası sırf grafikler yüzünden oynamak istiorum ben download etmeye başladım. hızlıda gelior 180-200kb ile. bu client ile ilgili açıklama yapabilcek birileri var mı patide nasıl oynarız die? download ettiğim yer ea'nın kendi sunucusu Download Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yapan yapıyor aslında, biraz kurcalasam bulurum gibi yahut daha iyi anlayanlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://www.runuo.com/forums/general-discussion/83534-uo-kingdom-reborn.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eger paticik serveri runuo 2.0 ise snrm http://www.runuo.com/forums/attachments/custom-script-release-archive/6997d1146120092-supporting-osi-client-encryption-ver-1-0-runuo-encryption-2.2.zip ile hallolması lazm yani KR ile patide de oynayabiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 turk oyuncusu ılk zaman yenılıge alısamaz sonradanda kopamaz fln oluyorsa bunada gecelım tekrardan yuklerım uo yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bence KR rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aksam olsa da eve gitsem hemen kurup denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sagdan soldan link veriyorsunuz, isterseniz kodlari da gelin siz yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hediyelik misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar