tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ayakkabı MARKANIZ nedir!!! ??? HERKES YAZSIN Benimkiler; botum CAT yazlık ayakkabım Harley-Davidson kramponum Adidas Spor ve günlük Ayakkabım Nike Özel günlerdeki ayakkabım Garnet
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Efsane kokusu alıyorum. sdfsdf
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sadece her zaman dexter. her modelinden birer tane var :) alışmışım başka giyilmiyor. lan tşikky zhihahah ok. kusura bakma gel - git
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bak ismin cemal değil camel olsaydı daha tiki olurdun bence. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahah tiki cemal gelmiş yine :) nike converse caterpillar harley adidas lumberjack puma hepsinden 2şer tane bazılarından 3er tane var hayvan gibiyim hergün farklı ayakkabı giyerim bi hafta içinde aynı ayakkabıyı iki kez giyemem kızlar mür. öm pls
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 çok kitibiyoz bi giyim tarzına sahibim ayakkabıda 5 senede bir alırım onu giyerim.
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 DON markası içinde bi topic bekliyoruz..
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Prada ve gucci'den aşşağı giyinmiyoruz efendim ailecek prada giyiyoruz [spo][/spo] Zaten prada giymeyenler alt tabaka insanı muhattap bile olmuyorum Miuccia Prada aile dostumuzdur. Ayakkabı zaten statü sembolüdür efendim,her yaz monaco'da türkiye'nin gelişmemiş olduğundan dem vuruyorum ayakkabıları bile çin malı diye alay ediyorum insanlarla. Kapitalizm'de ezilmiş insanlara saygım yok,netice itibariyle kapitalizm ezik insanları elemeye yarayan bir sistem. Hem özelleştirmeleride savunuyorum ne anlar cahil halk akarsudan bilmemneden hatta denizler bile özelleştirilmeli böylece sistem mükkemmel insanı yaratacaktır buna inanıyorum ben efendim. Devlette lüzumsuz şirket patronları yönetmeli bir ülkeyi bence. Zaten işçi memur dediğin serfden bozma insanlar. efem ne diyebilirim :
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: DON markası içinde bi topic bekliyoruz.. abi onun için ciddi ciddi bi topic vardı hatırlıyorum ben,bi arkadaş iş içinmi ne sormuştu.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ayakkabı markam Pınar tikky baba. 1,5 litrelik iki pet şişeyi düzleştirip biraz da ip yardımıyla parmak arası terlik yaptım. Hayat kullanmayın, çabuk eriyo yannız.
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sülalecek bunla büyüdük, bundan şaşmayız.... [spo] [/spo] Kışında anca bununla idare ediyoruz. [spo][/spo] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:50 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 HERKES YAZSIN dio, bende yazmaliyim ama simdi baktimda bugun giydigim ayakkabinin markasi yok ahuahuha, cok tuhaf nasil farketmedim ben bunu daha once.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 spor = gunluk = kislik ayakkabim adidas botum adidas yazlık ayakkabım (kendisi sandalet sanırım :)) onun markasını unuttum :)
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ACME *konu dışında bir garbage tadı yakalar* veri encoyıbıl ortam.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ZEGNA gel artık abi ya ='( [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 00:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar