Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exotic Film Arayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Leonardo DiCaprio'nun Beach film'i benzeri film arıyorum. Film bir kitap uyarlamasıydı ve pekte güzel bir film olduğunu söyleyemem ama nedense bu tür filmler hoşuma gidiyor . O doğa,ortamı seviyorum. Eskiden bu tür filmler daha çoktu. Mishal: Blue Lagoon . Bu tür bildiğiniz filmler varmı eski yeni fark etmez

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:33 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Blue Lagoon geldi benimd aklıma bi

eger dogada adada falan geçsin türü farketmez illa aşk olmasın diyorsan Lord of the Flies geldi bide aklıma eskilerden
ayrıca lost var 3 sezon dolu dolu :P

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:43 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
50 ilk öpücük baya manzara var :P tam olarak ne demek istediğini anlayamadım aslında ama adını unuttuğum bi film vardı adalardan birinde barmen oluodu adam olaylar gelişiodu fln..
Mesaj tarihi:
Elemanın Jessica Alba'nın poposunu avuçladığı film var ama ismini unuttum.

edit: Into the Blue'muş ismi ve denizde geçiomuş, sadece o sahneyi izlemiştim kusura bakmayın.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:09 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Castaway çok güzel bir filmdi. O japan&amerikan film inide izledim benimde aklıma gelmiyor adı . Yalnız o film'in berbat bir sonu vardı :) . Birtek Lord of the flies ı izlemedim.
Bu arada Cube ne alaka çözemedim.
  • Yeni Oluştur...