Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Arkadaşlar Leonardo DiCaprio'nun Beach film'i benzeri film arıyorum. Film bir kitap uyarlamasıydı ve pekte güzel bir film olduğunu söyleyemem ama nedense bu tür filmler hoşuma gidiyor . O doğa,ortamı seviyorum. Eskiden bu tür filmler daha çoktu. Mishal: Blue Lagoon . Bu tür bildiğiniz filmler varmı eski yeni fark etmez [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:33 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Cannibal Holocaust :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ohanes dfghdfgs kesmez bu 13. cuma iyidir ''kehkehkeh hahhahhah'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Blue Lagoon geldi benimd aklıma bi eger dogada adada falan geçsin türü farketmez illa aşk olmasın diyorsan Lord of the Flies geldi bide aklıma eskilerden ayrıca lost var 3 sezon dolu dolu :P [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:43 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 50 ilk öpücük baya manzara var :P tam olarak ne demek istediğini anlayamadım aslında ama adını unuttuğum bi film vardı adalardan birinde barmen oluodu adam olaylar gelişiodu fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 exotic i erotic diye okudum ya :P benim içim fesat herahalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 pek o katagoriye girmez ama 50 ilk öpücüğü izledim. Lost'ta bitiyo :) [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:46 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Brokeback Mountain auzhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bir ada , 2 sevgili , keşfedilen ilk aşk! Benzersiz bir exotic film http://www.imdb.com/title/tt0455583/ [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:02 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Elemanın Jessica Alba'nın poposunu avuçladığı film var ama ismini unuttum. edit: Into the Blue'muş ismi ve denizde geçiomuş, sadece o sahneyi izlemiştim kusura bakmayın. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:09 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 biLader nerden izledin link ver bizde izleyek gidip bütün filmi aldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bot etmissiniz topic i sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sci-fi tadında diyorsan cube cube:hypercube cube zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cube'lar gerçekten etkileyici. gerçi dizi ama losta da bakınabilirsin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 lord of the flies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 castaway var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bi film daha vardı 2. savaşında bi japon askeriyle abd askeri aynı adaya düşüyordu uçakla.. İsmini hatırlamıyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet o filmin ismi neydi. savaş içinde oluyorlardı adada hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 exotic mekanlarda geçen savaş derseniz; the thin red line ve windtalkers iyi gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Castaway çok güzel bir filmdi. O japan&amerikan film inide izledim benimde aklıma gelmiyor adı . Yalnız o film'in berbat bir sonu vardı :) . Birtek Lord of the flies ı izlemedim. Bu arada Cube ne alaka çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aklımda cok film var ama birtürlü isimleri aklıma gelmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar