firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bu sitede olmus myspace uyelerini,nedenlerini falan ogrenebiliyorsunuz... http://www.mydeathspace.com [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:40 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cok fenaymıs :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 apaçı seni öldürüp oraya ben öldürdüm yazıcam.bide abisi evini bombalıcam senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bombadan önce sen kıcını sılecek suyu depola.git apartmanda lobileş hidrofor falan yaptır,çapulcu yaratık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olmuş derken.. olgunlaşmış gibi olmuş sandıydım.. meğer hepsi ölmüş! i see dead people? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Her 6 tanesinden 1 tanesi intihar etmiş. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:06 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 artık olmeden once myspace sayfası acarlar bu site cıktıgına gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 aralarında cok cılgınlar var iki insan öldürüp üc polis yaralayıp intahar eden gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Man-ling Williams (27) was booked on suspicion of stabbing her husband Neal Williams (27) and killing their two sons intihar kısmını unutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 inceledikçe insanı yaşamdan soğutuyo. yaşamın gerçekleri pek zevk vermiyo bana açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 16 yaşında bir çocuğa rastladım,kız arkadaşı terketti diye intihar etmiş. Olayın kahramanı kızın(Jennifer) myspaceine girdim,ooh kızın keyfi yerinde sanki hiçbirşey olmamış gibi. Partyler gezmeler tozmalar,bi dünya arkadaş,gülüşmeli mesajlar,eğlenceli bir sayfa. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 anahtar kelime: terketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 mideme ağrılar girdi okudukça..kusucam galiba şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://www.mydeathspace.com/article/2007/08/02/Kevin_Kulka_(23)_died_while_playing_a_new_computer_game Bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar