Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Kendim ewde server actım takılıorum arada ama parlak olan renkler siyah cıkıo ne yapabilriim [Ben Sheak Soyrel's ın arkıyım bu acc tu bana verdii icin ona sonsuz tesekkurlerimi sunarım] Saygıllarımla....[hline] İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hues.mul dan kaynaklanan bir sorun, bazı renkler yok ve olmayan renkler her zaman siyah olur. onuda çözmek için o serverin hues dosyasını bul . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sonra ne yapacam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bulamadım Ama Sphere ın icine attım olmadı ultima online ın icine attım yine olmadı yardımmmmmmmmmmmm!!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hues.mul' u oyunun kurulu oldugu dizine kopyalıcaksın. eğer mul dosyasını bulamazsan o renkleri gören arkadaslarından teymin edebiilrsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dizin demekle neyi kastettin istersen icq ya gel yardımcı olursan sevinirim[hline] İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 oyunun kurulu oldugu yer demek istedim "dizin" demekle mesela "c:program filesultima online" oyunu buraya kurdun. "Bilgisayarım"a cift tıkla, sonra "C" ye cıft tıkla sonra "program files" e sonrada "ultima online"na çift tıkla orada bir sürü dosya olur, "hues.mul" orada. İşte orası senin oyunu kurdugun dizin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.