Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Kendim ewde server actım takılıorum arada ama parlak olan renkler siyah cıkıo ne yapabilriim [Ben Sheak Soyrel's ın arkıyım bu acc tu bana verdii icin ona sonsuz tesekkurlerimi sunarım] Saygıllarımla....[hline] İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hues.mul dan kaynaklanan bir sorun, bazı renkler yok ve olmayan renkler her zaman siyah olur. onuda çözmek için o serverin hues dosyasını bul .
Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bulamadım Ama Sphere ın icine attım olmadı ultima online ın icine attım yine olmadı yardımmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hues.mul' u oyunun kurulu oldugu dizine kopyalıcaksın. eğer mul dosyasını bulamazsan o renkleri gören arkadaslarından teymin edebiilrsin.
Taina Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dizin demekle neyi kastettin istersen icq ya gel yardımcı olursan sevinirim[hline] İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 oyunun kurulu oldugu yer demek istedim "dizin" demekle mesela "c:program filesultima online" oyunu buraya kurdun. "Bilgisayarım"a cift tıkla, sonra "C" ye cıft tıkla sonra "program files" e sonrada "ultima online"na çift tıkla orada bir sürü dosya olur, "hues.mul" orada. İşte orası senin oyunu kurdugun dizin.
Öne çıkan mesajlar