GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 DT=Dream Team cok eski clan ama nerede eskiler varsa eskilerden clan yazarsa sevinirim nickleriyle.. Bu arada ben Necromancer[DT][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bende sizin clanda fake oynamıştım. Sniper|DT almıştı beni clana ehueh. Renegade|DT den slm :P[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Razeo kendini uo ya verdi diye biliyorum Exhumed desen kim bilir ne yapıyordur şimdi... en son akçaydaydı... güzeldi eskiler..[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Dely Razeo UO KOPat oldu nbl da oynuyor ben kendisi ile gorusuyorum istersen sana icq falan verebilirim ...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sagol bende icq su mevcut zati... said: GuNBoX, 12 October 2003 03:44 tarihinde demiş ki: Dely Razeo UO KOPat oldu nbl da oynuyor ben kendisi ile gorusuyorum istersen sana icq falan verebilirim ...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site [hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eski dt mt yokh artık hoja =) Prost bisim klanda shu anda ztn birlikte kurduk, sniper takılıo öle lamer lamer hala bishey kaybetmedi lamerliinden vs vs.. Ne tekrar düşünürler DT yi nede artık var DT.. haberiniz olsun dedim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Snn de ben oyle tek başıma takılrdım hiçbir klana girmezdim ama dt yi ve niteliğini hatırlarım prostla dosttuk.Süper elemanlar vardı seviyesizlik ve küfür hiç yoktu profosyonellik hat safhadaydı fakat tabe bırakalı 3 sene oluyor şimdide arklardan duyduğum kadarıyla cs nin her yonüyle eski zamanalrını tercih ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Eski bir AoI olarak DTyi yakindan tanirim, eminim DT de AoIyi hatirlar... Keske bulsak onlari da eskisi gibi bi serveri doldursak diyecem ama 2-3 senedir cs oynamiyorum kesin batiririm... 6.6 dan yukarsinda oynamam ama... 5.2 veya 6.2 idealdir :D[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar