Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoksa siz faşist misiniz?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Yahu gösterdim ya, verdiğim ikinci link'te doğrudan hadisin fotoğrafı çekilmiş. Daha ne yapayım. Getirip önüne mi koyayım? Hadislerin isimleri de wikipedia'da yazıyor. Wikipedia'ya inan demiyorum, al not et hadislerin isimlerini, bak, kendin araştır diyorum.
Bütün sünni alemi kabul etti bu hadisleri, sen mi reddediyorsun?
Hayır ateist değilim, deistim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delirium, 14 Ağustos 2007, Salı - 02:12 tarihinde demis ki:

yahu milliyetcilik, ırk ayrımı yapan kavram fasistlige kaymadı da hitler neydi? sosyal liberal anlayıstan zaten haberin olmadıgını goruyorum, isvicre prensi kendi cıkıp ulusalcı akım yalan oldu hepimiz sermayeyi desteklemeliyiz dedi

senin dünyadan haberin yok arkadaşım, almanyada milliyetçilik faşizme kaymadı faşizm 'ortaya çıktı', ayrıca sosyal liberalizm lafı geçmedi ben liberalizmden bahsettim, bizim buradaki midyeci de komunizme geçmeliyiz dedi napçaz şimdi? fransa, yunanistan bugün gayet milliyetçilik anlayışını benimsemiş şekilde hareket ediyorlar.. sen şu an milliyetçilik yok diyorsan senin bilgin de belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yahu gösterdim ya, verdiğim ikinci link'te doğrudan hadisin fotoğrafı çekilmiş. Daha ne yapayım. Getirip önüne mi koyayım? Hadislerin isimleri de wikipedia'da yazıyor. Wikipedia'ya inan demiyorum, al not et hadislerin isimlerini, bak, kendin araştır diyorum.
Bütün sünni alemi kabul etti bu hadisleri, sen mi reddediyorsun?
Hayır ateist değilim, deistim bu arada.

puhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahaha
yuh ulan azıcık akıl vardır sende zannediyodum o da yokmuş
birincisi kaynak gösterdiğin insan adammı
sadagallahul azim diye bitmeyen bir süreyi ilk defa görüyorum
kuranın yazılışında her daim sarı sayfanın üzerine siyah harfler kullanılır esreler siyah şedde ler kırmızı ve üstünler siyah yazılır hiçbiri yok

dur birazını ben sna okiim

fişü fila zü bim filize fiz el gü şi me kü gibi devam ediyor..bi bunu araştır istersen ve daha ciddi kaynak bul pls yok foto çekilmişte yok şölede
Sosyal ağlarda paylaş

heracles...
Din konusunda cahil olduğun ortaya çıktı, nasıl müslümansın ben anlamadım.
Hadisler Kur'an'da bulunmazlar. Hadisler peygamberin yakınları tarafından anlatılmış ve kağıda dökülmüş şeylerdir. Sünni inancında belli başlı seçilmiş hadisler vardır, gerçekliği kabul görmüştür ve her sünni bunlara inanmalıdır.
Buyrun o hadislerden bir tanesi daha:
Volume 5, Book 58, Number 236:
Narrated Hisham's father:

Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married 'Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old.

Bir konuda bilgili değilseniz bari artistlik yapmayın, olur mu? Araştırdık, öğrendik ki burada iddia ediyoruz.
Ayrıca Sünni alemi resmi olarak kabul etmiştir Hz. Muhammed'in 9 yaşında Ayşe'yle beraber olduğunu. Buna bizim Dinayet bakanlığımız da dahildir. İleri sürdükleri savunma ise Ayşe'nin 9 yaşında regl olduğudur :)
Ya Ayşe mutant yada bilemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben milliyetcilik yok su an diye bisey demedim, sana ulusalcıgın dayanaksız bir dusunce oldugunu, 300 400 sene once nation building olayı esnasında ingilizler ve fransızlar kullandı, italya ve almanya gec kaldıgı icin buhranlı donemler sonucunda fasizm dalgası patlak verdi. su an ulusalcı akım halk zırtapozluk yapmasın diye kullanılıyor, ama kisi basına dusen gelir yuksekse zaten adamın da isine gelmiyor sorun cıkarmak.

sozun ozu ırkı insanlar yaratmıstır, milliyetcilik akımını haklı cıkarmak icin atılan tezdir, hani insanlar bizzz fransısııız desinler diye. ataturk biraz kuyrugundan yakalayıp kapitalizmin yukselisini kacırınca biz de dımdızlak kaldık tabii
Sosyal ağlarda paylaş

ayayekokocambo tartışmaya son noktayı koydu da gözümde :)
Delirium'a katılıyorum can-ı gönülden. Genel Türk Tarihi hocamız ilk dersimizde makaleler kanıtlar vs. ile günümüzde türk ırkı kavramının kalmadığını, koskoca bir yalan olduğunu öğretmişti direk. Pek de güzel yapmıştı.
Bir sürü gezinen var oğuz göbeği oğuz kılı oğuz bilmemnesiyiz diye de, yalan onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

heracles, bana karşı çıkmıyorsun, kendi inançlarına karşı çıkıyorsun şu anda.
Kendi dinine muhalefet oluyorsun, o da en büyük günahlardan biridir.
Din hocan, imam falan varsa yakınında git bunu cidden konuş onunla. Sana benim dediklerimin aynısını söyleyecektir.
Madem müslümanım diyorsun, inanıyorum diyorsun inancına muhalefet olma, kefaret oluyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...