Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yahu gösterdim ya, verdiğim ikinci link'te doğrudan hadisin fotoğrafı çekilmiş. Daha ne yapayım. Getirip önüne mi koyayım? Hadislerin isimleri de wikipedia'da yazıyor. Wikipedia'ya inan demiyorum, al not et hadislerin isimlerini, bak, kendin araştır diyorum. Bütün sünni alemi kabul etti bu hadisleri, sen mi reddediyorsun? Hayır ateist değilim, deistim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Antimodes benim bildiğim cinsel münasebet yok sadece evlilik öyle hatırlıyorum.. Gösterdiğin linkte de anladığım kadarıyla öyle birşey yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yazıyor. Aisha was six or seven years old when betrothed to Muhammad. She stayed in her parents' home until the age of nine, when the marriage was consummated. Buyur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 E tamam evlilik diyor işte.. Ben sana cinsel münasebeti soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Delirium, 14 Ağustos 2007, Salı - 02:12 tarihinde demis ki: yahu milliyetcilik, ırk ayrımı yapan kavram fasistlige kaymadı da hitler neydi? sosyal liberal anlayıstan zaten haberin olmadıgını goruyorum, isvicre prensi kendi cıkıp ulusalcı akım yalan oldu hepimiz sermayeyi desteklemeliyiz dedi senin dünyadan haberin yok arkadaşım, almanyada milliyetçilik faşizme kaymadı faşizm 'ortaya çıktı', ayrıca sosyal liberalizm lafı geçmedi ben liberalizmden bahsettim, bizim buradaki midyeci de komunizme geçmeliyiz dedi napçaz şimdi? fransa, yunanistan bugün gayet milliyetçilik anlayışını benimsemiş şekilde hareket ediyorlar.. sen şu an milliyetçilik yok diyorsan senin bilgin de belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Consummation of marriage denen şey cinsel münasebetle oluyor zaten Slat'cığım :) 6 yaşında evleniyor, 9 yaşında cinsel münasebetten sonra da evine girmiş oluyor Muhammed'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Yahu gösterdim ya, verdiğim ikinci link'te doğrudan hadisin fotoğrafı çekilmiş. Daha ne yapayım. Getirip önüne mi koyayım? Hadislerin isimleri de wikipedia'da yazıyor. Wikipedia'ya inan demiyorum, al not et hadislerin isimlerini, bak, kendin araştır diyorum. Bütün sünni alemi kabul etti bu hadisleri, sen mi reddediyorsun? Hayır ateist değilim, deistim bu arada. puhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahaha yuh ulan azıcık akıl vardır sende zannediyodum o da yokmuş birincisi kaynak gösterdiğin insan adammı sadagallahul azim diye bitmeyen bir süreyi ilk defa görüyorum kuranın yazılışında her daim sarı sayfanın üzerine siyah harfler kullanılır esreler siyah şedde ler kırmızı ve üstünler siyah yazılır hiçbiri yok dur birazını ben sna okiim fişü fila zü bim filize fiz el gü şi me kü gibi devam ediyor..bi bunu araştır istersen ve daha ciddi kaynak bul pls yok foto çekilmişte yok şölede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Consummation'ı ben tamamlanma anlamı taşıyor zannediyordum.. Ne bileyim öyle ayıp bişey olduğunu :( Neyse cinsel birşey yok diye biliyordum ben öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayrıntı mı istiyosunuz anlamadımki. "önce kaldırıp mutfak bankosuna attı, daha sonra amuda kaldırıp askıya astı. bu sırada sol kulağından vahiy geliyordu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heracles... Din konusunda cahil olduğun ortaya çıktı, nasıl müslümansın ben anlamadım. Hadisler Kur'an'da bulunmazlar. Hadisler peygamberin yakınları tarafından anlatılmış ve kağıda dökülmüş şeylerdir. Sünni inancında belli başlı seçilmiş hadisler vardır, gerçekliği kabul görmüştür ve her sünni bunlara inanmalıdır. Buyrun o hadislerden bir tanesi daha: Volume 5, Book 58, Number 236: Narrated Hisham's father: Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married 'Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old. Bir konuda bilgili değilseniz bari artistlik yapmayın, olur mu? Araştırdık, öğrendik ki burada iddia ediyoruz. Ayrıca Sünni alemi resmi olarak kabul etmiştir Hz. Muhammed'in 9 yaşında Ayşe'yle beraber olduğunu. Buna bizim Dinayet bakanlığımız da dahildir. İleri sürdükleri savunma ise Ayşe'nin 9 yaşında regl olduğudur :) Ya Ayşe mutant yada bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yok ben milliyetcilik yok su an diye bisey demedim, sana ulusalcıgın dayanaksız bir dusunce oldugunu, 300 400 sene once nation building olayı esnasında ingilizler ve fransızlar kullandı, italya ve almanya gec kaldıgı icin buhranlı donemler sonucunda fasizm dalgası patlak verdi. su an ulusalcı akım halk zırtapozluk yapmasın diye kullanılıyor, ama kisi basına dusen gelir yuksekse zaten adamın da isine gelmiyor sorun cıkarmak. sozun ozu ırkı insanlar yaratmıstır, milliyetcilik akımını haklı cıkarmak icin atılan tezdir, hani insanlar bizzz fransısııız desinler diye. ataturk biraz kuyrugundan yakalayıp kapitalizmin yukselisini kacırınca biz de dımdızlak kaldık tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ayrıca cons, koltuktan düşüyordum akşam akşam ehaeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Faşist misinizden din tartışmasına dönmesin, ben bir yanlışlık yapıp başlattım. =/ Bu arada dalgacı faşistler kadar harbicileride varmış kaçalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 adam partner çömelmeden oral seksi yıllar önce bulmuş siz burda tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abi daha siz kendinizin ne oldugunuzu bilmiyosunuz ki baskası kurt mu ermeni mı banana republican mı ona karar veresiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayayekokocambo bokunu çıkarma istersen.. Ben rahatsız olmadım ama rahatsız olan baya çıkacak yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lol boşver ya sen devam et aynı şekilde ok aynen hiç bozma ben böleyim ne desem aksini ispatlicaksın keza bende ben senin dediklerini asla kabul etmicem sende benimkileri napalım haydin i geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayayekokocambo tartışmaya son noktayı koydu da gözümde :) Delirium'a katılıyorum can-ı gönülden. Genel Türk Tarihi hocamız ilk dersimizde makaleler kanıtlar vs. ile günümüzde türk ırkı kavramının kalmadığını, koskoca bir yalan olduğunu öğretmişti direk. Pek de güzel yapmıştı. Bir sürü gezinen var oğuz göbeği oğuz kılı oğuz bilmemnesiyiz diye de, yalan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bide çılgınlar var müslümanlık türkleri bozdu diyen şamanist adamlar totem filan koyuyolar yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: adam partner çömelmeden oral seksi yıllar önce bulmuş siz burda tartışın. iyiydi bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heracles, bana karşı çıkmıyorsun, kendi inançlarına karşı çıkıyorsun şu anda. Kendi dinine muhalefet oluyorsun, o da en büyük günahlardan biridir. Din hocan, imam falan varsa yakınında git bunu cidden konuş onunla. Sana benim dediklerimin aynısını söyleyecektir. Madem müslümanım diyorsun, inanıyorum diyorsun inancına muhalefet olma, kefaret oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heracles yuzde yuz tam yaglı erkek oldugunu gosterdi tartısmadan hızlı bir kıvraklıkla sıyrılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayayekokocambo'yu yarın önce çarmıha gerecekler sonra taşlayacaklar, abi fantezi yapacaklar senle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hepsine değer abi. Şu espriyi bulmuş olmak için çarmıha gerilmiş olmayı kabul ederdim ehauehhe. 15 dakikadır gülüyorum düşündükçe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar