Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Karşımda yiyişen iki hatundan nefret etmekten iyidir her şekilde? Hem ne yaptıkları ben dahil kimseyi ilgilendirmez?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hahahahahahahahah Apache, kusra bakma da bu tam olarak faşizan bir tavır. Nazi Almanya'sında da saf kan alman olmamak tedavi edilmesi gereken bir durum olarak görülüyordu, eşcinsellik de. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun arkadaşlar, hani yazıda sıradan kötülük, banality of evil'dan falan bahsedilmiş de aramızda küçük Hitler'ler var resmen yahu.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu konuda herhangi bir takıntım,yok bu benim dusuncem.eyleme gecirmeden herhangi bir fasist tavır olmaz. sokaklarda cinsiyeti bozuk insanların ozgur dusunceyle pek ilgisi yok.genc nesilleride bozan curuk bireyler,toplumun ruh saglıgını etkıleyen kısıler. eet bu konuda kucuk hitlerim.cunku bundan sonraki nesil benim cocuklarım ve torunlarım olacak onların ruhu bozuk insanlarla aynı otobüse binmesini istemem.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kime göre bozuk, neye göre bozuk? Senin düzcinsel olman, eşcinselleri bozuk mu yapıyor? Eğer oğlunun, kızının eşcinsellikten uzak olmasını istiyorsan kendi aile içindeki eğitiminle bunu sağlarsın, eşcinsel olmak isteyen adamı "tedavi etmek" ne demek yahu. Bildiğin faşizm.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o adamın pic biri olması kurt olmasından degil. zilyon tane arkadasım var yeni ayakkabı alınca ehe ehe diye basan, ben simdi cıkıp siz turkler ne mcıksınız diyor muyum. bu adamın kendisiyle gorusmen bir mesele bilmemkac bin ırkla karısmıs (ırk da neyse artık) genlerinden dolayı etiketlemen baska bir mesele. cingene oldugu icin calmadı veya caldıgı icin cingene degil bunu anlayın artık. bunlar sosyal yaftalardır ve o zaman dersin ki lan bu cingeneler neden boyle pustluk pesinde diye. sonra bir bakarsın gorursun ki adamlar gocebe zaten dogru duzgun yeri yurdu yok sokaklarda kotu sartlarda yasıyo normal olarak suca da bulasıyor. kızıcak adam arıyorsanız calana kızın, o ırkı paylasan insanlara mal etmeyin. bu lafımdan dolayı belki benden nefret ediceksiniz diyerek kendini kıcı kırık bir koruma kalkanı altına almaya calısmaktansa o cok sevdigin kuranda (okuyup okumadıgından da emin degilim) yazdıgı gibi aklını kullanarak neye karısıp nelere karısmıyacagını neleri ayıklayıp nelere inanacagını secersin artık. ulusalcılık gibi coken ulkelerin kullandıgı suni yapıstırıcıların arkasına saklanmanın modası geceli 200 sene oldu.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Kime göre bozuk, neye göre bozuk? Senin düzcinsel olman, eşcinselleri bozuk mu yapıyor? Eğer oğlunun, kızının eşcinsellikten uzak olmasını istiyorsan kendi aile içindeki eğitiminle bunu sağlarsın, eşcinsel olmak isteyen adamı "tedavi etmek" ne demek yahu. Bildiğin faşizm. antimodes gecen haftaki goktası yagmuruylamı dustun sende? bir kere cinselligin özünde cogalmak vardır,her türle cogalma olsa o durumu 'sağlıklı' kategorisine sokacaktı.en basitinden evrilmeden önceki durumda maymunlara bakarsan kendı cınsıne egılımı olmadıgını goreceksın. gelısen doga icerisinde dogru ve saglıklı olan karsı cınse egılımdır.kendı cınsıyle ılgılenen,cınsıyet degıstıren kısıler dogaya ve toplumun ahlak yapısını inciten insanlardır.onların hastanelerde yardım alması hem kendılerı hem toplum ıcın cok onemlı. teoride herseyi yapıyorsunuz,her konuda aslansınızda pratikte-ileride oglunuzun eve getirdigi erkeklerle sevistigini gordugunuzde psikolog kapılarında kosmayın? tercih meselesi oldugunu sanmıyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 birşeye takıldım ben ama, 'ulusalcılık' ile '200 sene önce' çöken ülke hangisidir?
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hormonal bir mesele, sanane yani adamın tek testisi yoksa? insan iliskilerinin cogalmaktan farklı oldugunu cogalma diye biseyin oldugunu ogrenmeden cozmusundur bence nerden nasıl anladın onu anlamadım, ulusalcılık 19. yuzyılda buyuyen sanayiyle liberalizme kaydı, o yuzden de ulusalcı hareketler devinip fasist hareketler olusturmadı da devletlerin tutundugu bir dal olarak kaldı yani diyorum ki asın artık turku kurtu uydurma bunlar alper tunganın bile oyle bir derdi yoktu. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:00 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bizim kültürümüzde farklı olanları dışlayın, yanlışı yapanın tüm ırkına olayı mal edin anlayışları vardır belkide biz kaçımışızdır.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 İyi de biz hayvan değiliz Apache, bilinç dediğimiz bir faktör var hayvanlarla aramızda. Yine bilince bağlı olaraktan sadece insanlarda cinsellik sadece üretimi amaçlayan bir olgu olmaktan çıkmıştır, zevk meselesi ve duygusal tatmin aracı haline de gelmiştir. Senin dediğin mantaliteyle prezervatif kullanan her düzcinseli de rehabilitasyona alıp tedavi etmek lazım, seks yapıyorlar ama çocuk yapmıyorlar, üretken değiller, topluma zararlar, öyle mi?
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: o adamın pic biri olması kurt olmasından degil. zilyon tane arkadasım var yeni ayakkabı alınca ehe ehe diye basan, ben simdi cıkıp siz turkler ne mcıksınız diyor muyum. bu adamın kendisiyle gorusmen bir mesele bilmemkac bin ırkla karısmıs (ırk da neyse artık) genlerinden dolayı etiketlemen baska bir mesele. cingene oldugu icin calmadı veya caldıgı icin cingene degil bunu anlayın artık. bunlar sosyal yaftalardır ve o zaman dersin ki lan bu cingeneler neden boyle pustluk pesinde diye. sonra bir bakarsın gorursun ki adamlar gocebe zaten dogru duzgun yeri yurdu yok sokaklarda kotu sartlarda yasıyo normal olarak suca da bulasıyor. kızıcak adam arıyorsanız calana kızın, o ırkı paylasan insanlara mal etmeyin. bu lafımdan dolayı belki benden nefret ediceksiniz diyerek kendini kıcı kırık bir koruma kalkanı altına almaya calısmaktansa o cok sevdigin kuranda (okuyup okumadıgından da emin degilim) yazdıgı gibi aklını kullanarak neye karısıp nelere karısmıyacagını neleri ayıklayıp nelere inanacagını secersin artık. ulusalcılık gibi coken ulkelerin kullandıgı suni yapıstırıcıların arkasına saklanmanın modası geceli 200 sene oldu. gerçekten hırsızlığı zevk için yapan çingene görmek istersen bakalköye bi uğra özellikle gece... onların seçimi değil asla her insan bu hayatta bişiler yapabilir git bi yerde temizlik yap amelelik yap ama hakkınla para kazan kuran okuma olayına gelince evet okudum ama keşke sende birz okusaydın be genç keşke diyorum... kurt meselesi hakkında konuşmicam sadece o savunduğun insanlar için hal e git diyorum sadece o kadar ondan sonra gel buraya yazı yaz seviyesi yüksek(!) arkadaşım
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 isin icinde sevgi varsa esekle bile olur
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yazık ya kalkmış eşcinselleri savunuyosunuz şunu sokun kafanıza eşcinsellik bir hastalktır tedavi edilmelidir... prezervatif olayına gelince iştre bizde olan düşünme gücü çok çocuk yapıp bakamamaktansa zevki alıp çocuk yapmamaktır.. said: isin icinde sevgi varsa esekle bile olur çok yaptın galiba buraya yazdığına göre [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:09 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ]
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 anlamadın heracles gardas haldeki insanlar rrospu cocugu, anlastık? peki bu tum kurtleri rrospu cocugu mu yapar? kuran meselesine gelince evet okudum ve okudukca daha da hosnutsuz bir durum aldı, yazarın uslubunu begenmedim kendince insanları yola getirmeye calısmadıgın zaman belki o bahsettigin topluma yararlı bireylerden biri olursun sen de.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heracles1986: Peygamber efendin Muhammed'in de 9 yaşında bir kız çocuğuyla cinsel münasebette bulunduğu geçiyor bir çok hadiste. Hem de sünni inancı tarafından kabul edilmiş hadislerce. Eşcinsellik sapkınlık da o değil mi peki?
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @Delirium bu anlayış çok yanlış. seninki -20den +20ye bir cetvel alıp 0 sağındakilerin hepsini +20den, solundakilerin hepsini -20den görmek gibi. halbuki öyle değil, +4 ile +20 nin çok büyük farkları vardır, ayrıyeten +4, -4ye, +20den daha yakındır. neden böyle bir dil seçtim bilmiyorum ama, anlatabildim sanırım. yani ulusalcılık zaten yeni bir kavram, milliyetçilik olarak kabul etsem bile faşizme kayması için bir sebep yok, milliyetçilik hep milliyetçilik olarak kaldı ve 21. yüzyılda bile özellikle avrupa ülkelerinde oldukça yaygın. liberalizm ise farklı bir alanda izlenen politikalardan birinin adı, ekonomiyle ilgili.. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:10 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 işte bak sende diyosun ki yazarın üslubunu beğenmedim demekki sen türkçesini okumuşsun bide orjinal dili olan arapça okuyup anlamaya çalış...
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: heracles1986: Peygamber efendin Muhammed'in de 9 yaşında bir kız çocuğuyla cinsel münasebette bulunduğu geçiyor bir çok hadiste. Hem de sünni inancı tarafından kabul edilmiş hadislerce. Eşcinsellik sapkınlık da o değil mi peki? hadisi ve kanıtını görebilirmiyim...
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yahu milliyetcilik, ırk ayrımı yapan kavram fasistlige kaymadı da hitler neydi? sosyal liberal anlayıstan zaten haberin olmadıgını goruyorum, isvicre prensi kendi cıkıp ulusalcı akım yalan oldu hepimiz sermayeyi desteklemeliyiz dedi
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Neyi niye kafamızı sokalım arkadaşım? Ben beğenmediğiniz her şeye bir damga vuran insanları anlamıyorum. My way or highway anlayışı seni senin gibi klonların arasında yaşamak zorunda bırakıyor. Ben etrafımda farklı ses farklı renk görmek isterim. Benim düşüncelerimin aynası adamın bana kazandıracağı hiç bir şey olamaz. Anarşist, satanist, gay, zenci, yahudi her şeyi sınıflandırıp damgalamak çok kolay. Onaylamazsın onada birşey demiyorum. Birileri çıksa bunlar Türk hepsi kokuşmuş pislik dese sana mantıklı, rasyonel, adaletli gelir mi? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 02:16 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Aisha Buyur Marriage kısmında yazıyor, cümlenin sonundaki [3] linkine tıklayarak da gerekli hadislere doğrudan ulaşabilirsin. İnternetten yada bir islam bilginine sorarak da hadislerin içeriğini doğrulatabilirsin.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Buyrun bir link daha, aşağı doğru inerseniz hadisin doğrudan fotoğrafla çekilmiş hali de var: http://www.turandursun.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 maalesef canımcım bana hadisleri göster ben senden bunu istiyorum bu kadar çokmu wikipedi felan bunnar boş şeyler sadece bahsettiğin hadisleri göster ayrıca ateistmisin ? merakımdan soruyorum
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben de jedi codedan alıntı yapıyorum "There is no passion; there is serenity." yani diyor ki holoo saldırmayın akıllı olun. kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Jedi#The_Jedi_Code
Öne çıkan mesajlar