Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 diğer cep telefonları ile ilgili sorular burada soruluyordu galiba.. nokia 6210e'de zil sesleri bestelenebiliyor mu acaba? nokia sitesinden baktım ama sadece şunları yazmışlar: Personalization Options Profile selection (enables fast selection of phone settings for different environments) Ascending ringing tones Personal alert tones Over-the-air phone downloads (ringing tone, phonebook) Feature customization supports full range of operator air time providing applications Three games: Snake II, Opposite, Pairs II Calculator Alarm clock yok sanırım?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Telefonlarla pek alakam yok ama 6210e yi ilk defa duydum. Eğer 6210'dan farkı yoksa besteleme gibi bi özelliği yok. Şimdi diyeceksin ki neden 6210e koymuşlar o zaman, sende haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ben de nokia sitesinde göremedim 6210e diye, ama telefonun üzerinde öyle yazıyordu farkı nedir bilemiyorum. amcamın telefonu da, geldi bana danıştı, ben de size danışayım dedim. :) yardımın için teşekkürler..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quincy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 6210e yok ya.kapagı degişmiştir onun. bende t28w 3310i 768di gibi salak kapaklar gormustur.kandırık o 6210 dur o.besteleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yok e, kendi gözümle gördüm. önemli olan besteleme olmaması, zaten menülerde göremedim ama emin olmak istedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bestelem eiki çeşit oluyo bi yebni çıkan bu ritm kullanarak yapıosun poly için ritm lazım bi de eski usul harfleri girerek yapıosun ama poly yapınca güzel olmuo çok fazla son olarak da acaba eski usulden iki üç melodiyi birleştiren bişi olsa güzel olur istediin şeyi poly yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Nokia'nın sitesinde 14 mb lık bir program vardı bu polyphonic melodi için, ama nası gönderilir telefona ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar