BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bu 100 lü olan bölümleri eklinde bulunduran varsa bana bi haber eylesin birsürü indirdim çoğu fos çıktı ses var görüntü yok tarzı...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 dis de wardır[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 abi bana izlediğini ve yarıldığınız South park bölümlerini bi yazın çekecem hangisini çeksem bilmiom :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 hepsini nihahahahaaa ama ciddi anlamda hepsini beğendim de öledağııldığım bölümleri unuttum :)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ben bulabirim bütün sezonlarını..ama ne kalitede felan olur bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kazaa dan aratacaksan salla bende kazaa dan çekiyorum :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bi yerden aratmıcam, elimin altında zaten hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: CEDAY, 01 Mart 2003 05:31 tarihinde demiş ki: bi yerden aratmıcam, elimin altında zaten hepsi :) AÇIM BEN HEPSİNİ İSTİYORUM GRAAAA[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 baglantınız ii ise bi ftp serverı acın yükleyim walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Valla benim en hosuma giden bölüm The Fellowship of the lord of the rings.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ilk sezon 2. sezonun başı 3. sezonun başı (ilk 5er bölüm) elimde bir bölüm 150 mb DVD rip olarak bulunmakta.. Çoğu bölümün başında Matt ve Trey'in geyikleri falan da var.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 soru şu: ben bunları nasıl elde edebilirim?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 eDonkey[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Hangi bölümler olduğunu söylersen pm den kargo adresini yada uin verirsen bu hafta içi bir arkadaşıma daha gönderecektim SP leri sana da yollarım aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Osame has farty pants'i izledim. Yarıldım kaldım (-8 Tam manasıyla Bugs Bunny - Hitler 'in Cartman - Usame versiyonu olmuş. Herşeyle dalga geçen heriflerin usameyi unutmasına imkan yoktu zaten. Bölümü izlerken bi tek saddamı özledim, öyle şeytan saddam ve usame okeye 4. arasalar hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ledder to heaven bölümünde cartman kenny ni milk shake sanıp içiypor ve aynı bölümde amerikalı komutanlar saddamın cennette kitlşeimha silahı yaptığını fln öğreniyorlar cennete saldırı yapmakiçin BM den izin almaya çalışıyorlar kanıt olarakta füzeye, fabrikaya benzettikleir bnulutların reimlerini fln koyuyorlar :) feci dağıldım o bölümde ehuhe[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar