Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 free download manager kullanıyorum rapid premium accountumla.bi 5-10 dosya ekleyince gayet güzel indiriyo, ama 30-40 tane ekleyince bir süre sonra dosyaları 5kb html dosyası olarak indirmeye başlıyo, aynı linki manual ekleyip başlatırsam normal olarak başlıyo DL, nasıl çözebilirim bunu ? (aynı sorun diğer download managerlarda da var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 selam. premium zone'dan direct downloads'i aktif hale getir. direct downloads da, linkle tikladigin anda DL baslar. mirror olarak level 3'u secebilirsin, gayet hizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cogent de çok hızlı 2. seçenek olarak söyleyeyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cogent #2 iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kontrol ettim ve aktif zaten :( neyse teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar