RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şimdilerde böle dğeişik bişi var bazı sigaralarda, bunun hakkında biklgisi olan var mı eskisi daha güzeldi edit: konunun ismini hatalı açmışım :S değiştirilebilirse sevinirm [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:35 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Eet ısınınca renk değiştirmiyo bu. Pis olmuş kaka düz normal pipi rutin sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sigaranın sahte olup olmadığını anlayamicaz artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çok çirkin bi görüntü oluşturuyo arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 caps! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben yeni bandrolü hiç beğenmedim şeklen, ama eskisi ile de iligli olarak 3 senedir 1 tane bile sahta paket görebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 AB ayağına bir yenilemeye gittiler ama daha görmedim şeklini. Çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 2004 yılında daha orjinal 2004 bandrolü piyasaya çıkmadan (2003 te lafın kısası) sahte 2004 bandrollü sigaralar piyasadaydı. isterse yakınca star warstaki gibi 3b hologram çıkarsın gene kopyalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Nasıl üretiliyo bu sahte sigaralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çok dandik yahu :( [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 resim +18 ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 niye abi öğrenci sigarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mor ışığa tutunca ufak birkaç çentik tarzında çizgi beliriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Doruk o resmi çekmeden önce başka bi işle meşguldun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 doruk masallah black snake moan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yok abi ahah ışıktan öle görükmüş black snake asleep dün geceden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 alla alla, o diil de, bu yeni bandrol hakkında hiçbir yerde bi haber yok artı TAPDK nın sitesinde de herhangibir açıklama yok. olan tek bandrol açıklaması tekel bandrolden tapdk bandrole geçiş hakında. tapdk nın ısıya duyarlı bandrollerinin bir çok güvenlik zımbırtısı olduu hakkında açıklamalar. fakat garip olan madem okadr güvenliydi neden değiştirdiler. artı o bandrollerde ısıya karşı duyarlılık da vardı. bunlarda ise sadece 2 tane çentik var (mor ışıkla görülebilinen). başka ne var :O hani başka güvenlik şeyleri varsa bunları biz nie göremioz !!! ben içtiim sigarayı aldıım an önce mor ışığa sokarım sonra bi hohlarım, mor ışıkta çizgileri görüp, hohlayınca da rengi değişiosa ondan sonra içerim (dermişim :P) ama nie değişti yani :< biri bi açıklama yapsın, uyus oldum. bizim sigaramızla oynayıp oynayıp durmasınlar hüelaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ya heralde millet kopyalamanın yolunu buldukça yeniliyolar hersene. Böyle ultimate kopyalanamayan bişey yapamazlar gibide zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Üstünde "tütüntütüntütüntütüntütün" yazıyo bi' de ahuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Yeni bandrolün üzerinde görünmez mürekkeple yazılmış sizin mor ışıkla görüyoz dediğiniz olay var işte. Bu görünmez mürekkebi okuyup sigaranın sahte olup olmadığını söyleyen bi alet gibi bişey varmış ve bunun için 500 görevli varmış (500 görevli neye yetcekse) Kısaca artık tüketici anlıyamıyo sahte mi değil mi sigara. ilginç bi durum anlamadım amaçlanan şey nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: yok abi ahah ışıktan öle görükmüş black snake asleep dün geceden beri abi bizbizeyiz surda acık olalım :/ ayrica yogun ironi sezdim orda yeni bandrole sokiyim dercesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eski bandroller daha bi samimi daha bi bizden di... lüksümüzdü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Isıtıp, tükürüp, birdaha ısıtıp, birdaha tükürüp öyle vakit geçirirdim sıkıldığımda, şimdi çıtır çıtır yanıyor böhüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben denk gelmedim bugün daha yeniler gelmemiş sanırım markete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yanımda mor ötesi ışık taşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar