Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara paketlerdeki yeni bandrol

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

alla alla, o diil de, bu yeni bandrol hakkında hiçbir yerde bi haber yok artı TAPDK nın sitesinde de herhangibir açıklama yok. olan tek bandrol açıklaması tekel bandrolden tapdk bandrole geçiş hakında. tapdk nın ısıya duyarlı bandrollerinin bir çok güvenlik zımbırtısı olduu hakkında açıklamalar. fakat garip olan madem okadr güvenliydi neden değiştirdiler. artı o bandrollerde ısıya karşı duyarlılık da vardı. bunlarda ise sadece 2 tane çentik var (mor ışıkla görülebilinen). başka ne var :O hani başka güvenlik şeyleri varsa bunları biz nie göremioz !!! ben içtiim sigarayı aldıım an önce mor ışığa sokarım sonra bi hohlarım, mor ışıkta çizgileri görüp, hohlayınca da rengi değişiosa ondan sonra içerim (dermişim :P)

ama nie değişti yani :< biri bi açıklama yapsın, uyus oldum. bizim sigaramızla oynayıp oynayıp durmasınlar hüelaaan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bandrolün üzerinde görünmez mürekkeple yazılmış sizin mor ışıkla görüyoz dediğiniz olay var işte. Bu görünmez mürekkebi okuyup sigaranın sahte olup olmadığını söyleyen bi alet gibi bişey varmış ve bunun için 500 görevli varmış (500 görevli neye yetcekse) Kısaca artık tüketici anlıyamıyo sahte mi değil mi sigara. ilginç bi durum anlamadım amaçlanan şey nedir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...