LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Hocam okula kayıt oldum, vizemide alıyorum yoda izin verirse. Sonra bileti alıp fiiiuuuuv. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:25 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Majestelerinin genç sivilleri GENERAL İlker Başbuğ, hepimize "tank sesiyle uyanmak" duygusu yaşatan o haşin konuşmayı yaptığında... Yani kaş çatıp el kaldırdığında... En esaslı tepki, "Genç Subaylar Rahatsız Hareketi"ne karşı kurulan "Genç Siviller Rahatsız Hareketi"nden geldi... "Genç" ve "sivil" kardeşlerimiz hemen sokağa fırladılar... Ellerindeki "matrak" ve "cüretkar" pankart ile Orgeneral Başbuğ’a, "Bir kere o elini indir" diye seslendiler... Bu eylemin mana ve ehemmiyeti şuydu: Komutan konuşunca herkeslerin sus pus olduğu güzel ve yalnız memleketimizde, bir grup "zıpır liberal" genç, Genelkurmay Başkanı’na posta koyuyordu... Ne acayipti... Ne güzeldi... * * * Fakat gelin görün ki... İşler "tıkırında" gitmedi... "Tayyip Abileri", bu "genç" ve "sivil" kardeşlerimize çok fena bir kelek attı... Tuttu, General’e canı gönülden destek verdi, "Bir kere o elini indir" demek yerine "Elini korkak alıştırma" dedi... Bir de ne görelim? Bizim "genç" ve "sivil" kardeşlerimiz ortadan toz olmasınlar mı? Oysa... "Kapatma davası" açıldığında ortalıktaydılar... "Ergenekon" çıktığında ortalıktaydılar... "General" konuştuğunda ortalıktaydılar... "Darbe tehdidi"nde ortalıktaydılar... "Hürriyet Treni"nde bile ortalıktaydılar... Kısacası... "General" elini kaldırdığında "Bir kere o elini indir" demeye cesaret eden bu kardeşlerimiz, "Tayyip Abi"leri gırtlağını patlatırcasına aleme nizam vermeye kalktığında "Bir kere o sesini alçalt" demeye cesaret edemediler... * * * Zaten ben bu "genç Siviller" hareketine oldum olası ısınamadım... Benim bildiğim "delikanlı" muhalefet hareketi, Çankaya Köşkü’ndeki resepsiyona "Converse" marka spor ayakkabıyla gidilerek yapılmaz... Ahmet Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar