Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 99x2 de sav komutu

dido

Öne çıkan mesajlar

merhabalar ben sphere 99x2 i kurudm ama bi turlu save edemiyorum .save diyorum bana şu möesajı veriyor command save error 2 yani bu sphere 99x2 de save komutu deiğşik bir şekildemi yazılıyor acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise vede yardım edebilrler ise sevinirim saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandıgın Sphere sürümü önemli degil. Önemli olan Client surumudur. 2.0.0 dan 3.0.6 a kadar hangi surumu kullanırsan kullan hepsi T2A destekler. 3.0.6 dan 3.0.8 e kadar LBR 3.0.8 den sorasi AOS destekler. Yani Sphere 99z8 de 2.0.3 kullanırsan oyunda sadece T2A kısmı aktif olur.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ... Peki o zaman client 4.0.0c yi çalıştırmaya çalıştığımda çıkan menuleri bir şekilde aktif hale getirmem gerekecek. Ama bunu çözemedim bunun için clientin icine mi girmem gerek. Yoksa bu clientı yazanlarda bu menuleri destekleyen yazılımlar mevcutmu.

[Bu mesaj Waffen tarafından 15 October 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 15 October 2003 15:59 tarihinde demiş ki:
Yani Sphere 99z8 de 2.0.3 kullanırsan oyunda sadece T2A kısmı aktif olur.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.

Bir de ben 99x2 de 2.0.3 clientını kullandım. Ama servera girdigimde karakter takılıyor. Çakılıyor. Yukarıdaki sölemenize göre böle bir sorun olmaması lazım bu sorun clienttan mı yoksa 99x2 nin 2.0.3 ü desteklemedigindenmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Client açisindan soyle birsorun olabilir.
99x2 LBR uyumlu bir surum. Ultima Online : LBR surumunun kurulumunda gelen client surumu ise 3.0.6j. Bu surumun sorun cıkarmamasi lazım.

2.0.3 le uyumsuz olabilir cunku 2.0.3 surumunun aradigi dosyalarin bazilari LBR ve AOS da bulunmuyor ( Farklı bir adla bulunuyorlar ör:verdata.mul ) 2.0.3 de bu dosyayı bulamadigindan sorun cıkarabilir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

Verdata olayi kullandıgın Ultima Online surumunden kaynaklanan birsey. T2A kurup AOS a kadar patch yapsanda o dosyalar kalıyor ama sıfır bir AOS alıp kurarsan onlar olmuyor.

Sphere yapımcılarıda her yeni surumde son UO surumunu
gozeterek yapıyorlar herseyi genelde.Sizin sorunun 3.0.6j veya ustu bir client kullanarak cozumlenmesi lazım.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...