Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tattoo için öneriler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dovme kalici.

kendini ifade eden birsey yaptirman gerek ve kendini ifade edecek seyi burada bizlerin bulmasi cok dusuk ihtimal. Bence ben ne dovmesi yaptirayimmmmm diye soruyorsan su an dovme yaptirman icin uygun zaman degil.
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

Buda Benimki Bence Kımseye Sorma Kendın Nasıl Istıyosan Onu Yaptır. Ben Taksımde Yaptırdım Memnunumda %70 Kısı Dovmemı Anlamıyor Zaten Tamamen Bana Hıtab Edıyor. Ayrıyetten Istedıgım Zaman Saatımı Takıp Kapatabılıyorum vs vs

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Ben birsinde K.Atatürk dövmesi görmüştüm, meşhur imzası olaraktan. Gerçekten hoştu

bedava yapıyorlar izmirde (ekşide astaroth diye biri yazmış ehe)

http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm
Mesaj tarihi:
Mumu said:
bu arada, dövme özentiliktir diyen arkadaşlar için hiç de hoş şeyler düşünmüyorum. dövme özentilik falan değildir. dövmeye kendi vücudunda beğenmediğin yerleri beğenecek bir hale getirme çabası bile diyebilirsiniz ama özentilik diyemezsiniz.
.
uplanmıs madem rep verdim,ama vucutta begenilmeyen bölgeyi begenme amacını biraz garipsedim,ben zıttını tasarlıyorum kafamda belki de ondan,neyse dövmem olunca geleyim ben ^^
Mesaj tarihi:
Syn said:

[spo] [/spo]

2.si çok acaibime gitti hitman hesabı alla alla ya =)

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:43 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]

ne alternoymuşuz hey allahım
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
hemen karar verme...
acele etme sakın !!
ben 1 senedir düşünüyorum ne yaptırsam diye..
daha ne yaptırcağıma ve nereme yaptırcağıma karar vermedim..

böyle bi sistemi 3-4 sene denedim ama gerçekten karar veremiyosun, en sonunda gittim yaptırdım.
Mesaj tarihi:
geçici dövmedn uzak durum aman. Bu 1 yıllık felan olan hafif deri altına yapılan geçici dövmeler geçmiyor :D benim abim şimdi dövme yaptırıyor dany garcia ya dany garcia kendi söylemiş müşterilerin %25 geçmeyen geçici dövmeliler diye.
  • Yeni Oluştur...