KoLDaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Yapılabilir Türkiyede ama bunu yapamıcak diye güvenmiyip koltuğuna oturamıycağın için yapamaz kimse :) güzel dövmeler ama çok abartı kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Hayır yapılamaz hiç bir dövmecide bu kadar yetenek ve kaliteli malzeme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hmm scofield gibin dövme yaptırmak istersek rotamız atlanta olmalı o zaman.. to the car! we are goin to atlanta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ama onlarda saati 100-150$ a çalışıyor.Scofield dövmesini 20 saatte yapsa bi 2500$ bırakıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dovme kalici. kendini ifade eden birsey yaptirman gerek ve kendini ifade edecek seyi burada bizlerin bulmasi cok dusuk ihtimal. Bence ben ne dovmesi yaptirayimmmmm diye soruyorsan su an dovme yaptirman icin uygun zaman degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 [spo] [/spo] Buda Benimki Bence Kımseye Sorma Kendın Nasıl Istıyosan Onu Yaptır. Ben Taksımde Yaptırdım Memnunumda %70 Kısı Dovmemı Anlamıyor Zaten Tamamen Bana Hıtab Edıyor. Ayrıyetten Istedıgım Zaman Saatımı Takıp Kapatabılıyorum vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 no7 ? jack daniels geldi aklima nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ölede Ondan Dolayıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dizi vardı 7 numara diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Sana garanti veriyorum gösterdiğin dövmeleri yapacak adam yok türkiyede.Son gösterdiğin hariç Var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahmet kaya güzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 horace ... o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Greeny said: Ben birsinde K.Atatürk dövmesi görmüştüm, meşhur imzası olaraktan. Gerçekten hoştu bedava yapıyorlar izmirde (ekşide astaroth diye biri yazmış ehe) http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mumu said: bu arada, dövme özentiliktir diyen arkadaşlar için hiç de hoş şeyler düşünmüyorum. dövme özentilik falan değildir. dövmeye kendi vücudunda beğenmediğin yerleri beğenecek bir hale getirme çabası bile diyebilirsiniz ama özentilik diyemezsiniz. . uplanmıs madem rep verdim,ama vucutta begenilmeyen bölgeyi begenme amacını biraz garipsedim,ben zıttını tasarlıyorum kafamda belki de ondan,neyse dövmem olunca geleyim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hemen karar verme... acele etme sakın !! ben 1 senedir düşünüyorum ne yaptırsam diye.. daha ne yaptırcağıma ve nereme yaptırcağıma karar vermedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Syn said: [spo] [/spo] 2.si çok acaibime gitti hitman hesabı alla alla ya =) [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:43 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] ne alternoymuşuz hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahua barkod yapılmıyormus artık.turkiye dövmeciler odası yasaklamış sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 barkod yaptırırsak ötebiliyomuz seçkin mağzalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 rfid lazım ötebilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim arkadaşım barkod yaptırıcam demişti işte o zaman tam mal olursun demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 OogahBoogah said: benim arkadaşım barkod yaptırıcam demişti işte o zaman tam mal olursun demiştim ahahaha koptum... dasdasdadadfafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 eisenheim said: hemen karar verme... acele etme sakın !! ben 1 senedir düşünüyorum ne yaptırsam diye.. daha ne yaptırcağıma ve nereme yaptırcağıma karar vermedim.. böyle bi sistemi 3-4 sene denedim ama gerçekten karar veremiyosun, en sonunda gittim yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 muhtemelen banada seninki gibi bişey olcak.. bakalm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şu kartları düşünüyorum ama bazende sıkılırım gibi gelio (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 geçici dövmedn uzak durum aman. Bu 1 yıllık felan olan hafif deri altına yapılan geçici dövmeler geçmiyor :D benim abim şimdi dövme yaptırıyor dany garcia ya dany garcia kendi söylemiş müşterilerin %25 geçmeyen geçici dövmeliler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar