Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class yaratımları..


Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar.. Orjinal classlar yaratıp ortama sunuyoruz..Bunların d&d dekilerden farkı olması lazım..ama mesela..adını Wizard koyup d&d wizardından farklı özellikleri varsa acıklıyarak orjinal bi class ta yaratabilirsiniz..bu yaratılan classlar adınız soyadınızda dahil olmak üzere profesyonel bi projede kullanılabilir izniniz dahilinde..buyrun :) ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prestige class?

bide şu noktalarla doldurma yazılarını lütfen.ingilizce sınavlarındaki "fill in the blanks" bölümlerine benziyo yazdıkların :P

core class yaratmak PrC yaratmaktan biraz daha zor sanırsam.en son Wotc nin getirdiği coreclass ların kendi dövüş ve büyü sistemleri vardı.(tome of magic,tome of warrior dakiler)
adamlar biraz tıkandılar galiba o konuda.gerçi bayaa güzel class lardı.

ben pek sevmem class yapmayı ama yapacak arkadaşlara fikir vermesi açısından yukardaki tome larla,unearthed arcana yı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nerdeydi benim magi-warrior'un kağıtları..

Class yaratmak zor zanaat. Çook fazla broken prc var hatta broken core classlar bile var. Weretouched masterı ele alalım mesela. 8. lvl bi shifterda sadece epic classların alabildiği charge + full attack olayı var erratalarda düzeltilmedi (+12 str falan düzeldi neyse). Düşün eberrondan geliyo bu pratikte 3.5 için yapılan ve üzerine düşülen dünya.

Unearthed arcanayı ben de tavsiye ederim ilgilenenlere. Özellikle variantlarda hangi class featureların 3.5ta nelere denk olduğunu görmek açısından iyi bi kaynak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...