Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw M3

Llama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı gordunuzmu bu arabayı gastede gordum delırdım valla ıstanbulda bır kısıde varmıs sanırım haberı yapanda arabayı yolda gıderken adamı durdurarak resmını falan cekmıs alalhım delırttı benı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
O ayrı da ben Bağdat caddesinde ve Kadıköy Anadolu'nun önünde (aynı arabaydı) 4 kapılı M3 gördüm çok ciddiyim başta "ahanda M3 gelio" dedim ama yanımdan geçerken afalladım resmen 4 kapıydı. Ama 4 kapı dışında en ufak detay bile M3ten farklı deildi :) acaba rahatsızın biri "aile M3'ü" mü yaptırmış :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Eski kasalarda (E36) M3 Sedan ve M3 Compact vardı. Ama şimdi yapmıyorlar.

[Bu mesaj Mino tarafından 10 October 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
M3 csl de nasıl bir araba ben anlamıyorum ya off off...

M5 var arkadaşta 95 model ama çok kral

Plakada:Only Flying is better
yazıyor ne zaman gorsem kopuyorum
always flying is better da olabilir hangisi olduğunu unuttum sımdı ehueah
Mesaj tarihi:
bu aramanın kapısı yukarı dogrıu acılıyor degılmı ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
travesti arabası ne alaka yaw? hadi Fiat barchetta desen :) tamam[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
yeni kasada 4 kapi m3 var bu arada,kuzenimde 2002 model var bagdat caddesinde m3ler toplanmisti onla birlikte gitmistim hatta mor araba 4 kapi olan ancak uzay kasalarda yok.

bu arada istanbul'da surusune bereket m3 var,sirf bizim okulda 3 tane yeni kasa m3 gorebilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
said:
hella, 10 October 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
orjinal beyaz m3 kullandım, türkiyede tek var ;)
nihah

nasil tek var yahu daha dun 80.000 euro'ya satilik beyaz m3 gordum ya onu kullandin ya da tek degil :)
  • Yeni Oluştur...