Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw M3

Llama

Öne çıkan mesajlar

abı gordunuzmu bu arabayı gastede gordum delırdım valla ıstanbulda bır kısıde varmıs sanırım haberı yapanda arabayı yolda gıderken adamı durdurarak resmını falan cekmıs alalhım delırttı benı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bmw m3 istanbulda dolu var
nezaman dısarı cıksan bi tane görüyosun zaten ;)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı da ben Bağdat caddesinde ve Kadıköy Anadolu'nun önünde (aynı arabaydı) 4 kapılı M3 gördüm çok ciddiyim başta "ahanda M3 gelio" dedim ama yanımdan geçerken afalladım resmen 4 kapıydı. Ama 4 kapı dışında en ufak detay bile M3ten farklı deildi :) acaba rahatsızın biri "aile M3'ü" mü yaptırmış :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni kasada 4 kapi m3 var bu arada,kuzenimde 2002 model var bagdat caddesinde m3ler toplanmisti onla birlikte gitmistim hatta mor araba 4 kapi olan ancak uzay kasalarda yok.

bu arada istanbul'da surusune bereket m3 var,sirf bizim okulda 3 tane yeni kasa m3 gorebilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...