Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abı gordunuzmu bu arabayı gastede gordum delırdım valla ıstanbulda bır kısıde varmıs sanırım haberı yapanda arabayı yolda gıderken adamı durdurarak resmını falan cekmıs alalhım delırttı benı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 M3 CSL falan mı yoksa?? hani metalik gri??[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 m3 antalyada var bi kaç tane ben yakından gördüm. sen bide m5 i gör...[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 BMW M3 CSL[hline]youth only zone![Bu mesaj Fistan tarafından 10 October 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bmw m3 istanbulda dolu var nezaman dısarı cıksan bi tane görüyosun zaten ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Wala inanamadım daha bugun okula gelirken gördm bitane Çok war ya m3 bitane deildir tr de. m5 de wardır sanırım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 M5'i 50 kere tercih ederim. En guzel aile arabası M5 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hangi aile bu jetgiller?[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 O ayrı da ben Bağdat caddesinde ve Kadıköy Anadolu'nun önünde (aynı arabaydı) 4 kapılı M3 gördüm çok ciddiyim başta "ahanda M3 gelio" dedim ama yanımdan geçerken afalladım resmen 4 kapıydı. Ama 4 kapı dışında en ufak detay bile M3ten farklı deildi :) acaba rahatsızın biri "aile M3'ü" mü yaptırmış :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Eski kasalarda (E36) M3 Sedan ve M3 Compact vardı. Ama şimdi yapmıyorlar. [Bu mesaj Mino tarafından 10 October 2003 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Onu bilioruz da bu E46 kasa idi[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 M3 csl de nasıl bir araba ben anlamıyorum ya off off... M5 var arkadaşta 95 model ama çok kral Plakada:Only Flying is better yazıyor ne zaman gorsem kopuyorum always flying is better da olabilir hangisi olduğunu unuttum sımdı ehueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 orjinal beyaz m3 kullandım, türkiyede tek var ;) nihah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 e46 kasa m3 4 kapımı olurmuş canım çakmadır o =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bu aramanın kapısı yukarı dogrıu acılıyor degılmı ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 m3 degilde z3 un hastasıyım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 travesti arabası dedin tum hevesim kırıldı artık z3 den nefret ediyorum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 travesti arabası ne alaka yaw? hadi Fiat barchetta desen :) tamam[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yeni kasada 4 kapi m3 var bu arada,kuzenimde 2002 model var bagdat caddesinde m3ler toplanmisti onla birlikte gitmistim hatta mor araba 4 kapi olan ancak uzay kasalarda yok. bu arada istanbul'da surusune bereket m3 var,sirf bizim okulda 3 tane yeni kasa m3 gorebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: hella, 10 October 2003 22:13 tarihinde demiş ki: orjinal beyaz m3 kullandım, türkiyede tek var ;) nihah nasil tek var yahu daha dun 80.000 euro'ya satilik beyaz m3 gordum ya onu kullandin ya da tek degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar