Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Limon sozluk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.limonsozluk.com adresi ile hayata geçmiş sözlük klonudur. arkadaşlar çok iyi çalışmakla birlikte 1 hafta içerisinde büyük aşama kaydetmeleri ile birlikte çok iyi bir oluşum olmuşlardır.
Mesaj tarihi:
abi herşeyin olduğu bi sözlük varken, hatta bi tane daha varken, hatta bi tane daha varken, hatta bi tane daha varken, hatta ...........

neden 4512187. sini açıyorlar anlamam. hadi tamam üniversiteye özel, foruma özel, belli bi çevreye özel yapsalar neyse..
Mesaj tarihi:
abi benim anamadigimda bu zaten
insannar yazmak icin mi yaziyo
yane ben 2 forumda 2 sozlukt neden yaza ki insan
yane yildizin forumunda yaziyorum yildiza ozel konulari
bide hersey hakkind apaticike yaziyorum
neden basak bi siteyede yazdigim ayni seleri bi daha yaim k
Mesaj tarihi:
aynı şeyleri yazmıyorsun işte. her yerde farklı paylaşımlar oluyor. konular farklı oluyor. ancak sen orda açtığın başlığı copy/paste ile buraya taşırsan o senin sorunun.
Mesaj tarihi:
niye uludagsozluk eksiden şu anda daha iyi. sol frame'ye bakın adamlar günde kaç entry giriyor. birde ekşi sözlükte çok fazla gruplaşma oldu. yeni oluşumların cılkını cıkarçadıkça bence sorun yok. ama herkes sözlük açıyor o ayrı mesele.
Mesaj tarihi:
iyide eksi sozluk su an bi uyelik acsa
hic bi server kaldirmaz ki
adamlarin bekleyen milyonlarca uyesi war

ttnet basakni okan bayulgen nihat gencin hepsinin azindan eksi sozluk lafi war
uludag sozluk dedigin ise basit bi klon
gelen gecen uye oluyo normal tabe er saniye mesaj atilmasi
olay sayi deil kalite
Mesaj tarihi:
ekşinin en güzel yanı ilk ve en büyük olması. ancak oraya yazar alımı çok uzun süre önce kapatıldı. yani oraya yazamayanlar tabiki bir yerlere yazmak isteyecek ve klonlar bu yüzden değerli ve var olmalı.
Mesaj tarihi:
Saçmalama ya sırf muhalefet olucam diye yazı yazmayın. ben sadece yazıyorum o kadar babamın çiftliği değil bişeyi savunmuyorum. ayrıca bana maaş da vermiyor kimse.
Mesaj tarihi:
ekşiye üyelik acılsa, server acılsa sitenın mekaniği kaldırmaz, o kadar insan o sistemde ne yazıcak ne konuşuca, kullanıcılar tarafından takip edilemez bi trafik yaşanır.
Mesaj tarihi:
Ben şahsen sözlüklere kılım. Ancak adam burada böyle bir yer var demiş tanıtmış neden üstüne bukadar gidiyorsunuz? Arada üye olanlar çıkmış amaç site tanıtmak amaca ulaşılmış.
Mesaj tarihi:
penth bende kilim
acin bakin eski topiklere eksisozluke giydirdigim kada rhic bi siteye giydirmemisimdir
ha ama fi tarihinden beri uyeligim war
bi tane wardi 2 sene caylakliktn cikmak icin gereken 10 entryi girmeyince silindi
bu ikinci

ama gidip durmadan heriflerin konseptini calip
ustune biz daha iyiyiz diyennere daha cok kilim
uludag sozluk daha iyiymis
ulan heriflerin fikrini gectim site tasarimini bile calmissin neren daha iyi
Mesaj tarihi:
Hic tavsiye etmem limonsozlugu.
Donanimhaber.com'un kullanicilari acti o sozlugu.Ve donanimhaberin 'konu disi' bolumune girip bakin.Ha donanimla iligili bolumlerini pek gezmedim bilemicem oralari ama, konu disi hakkaten berbat bi bolum.
  • Yeni Oluştur...