Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 www.limonsozluk.com adresi ile hayata geçmiş sözlük klonudur. arkadaşlar çok iyi çalışmakla birlikte 1 hafta içerisinde büyük aşama kaydetmeleri ile birlikte çok iyi bir oluşum olmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cok basarili bi fason urun yane hmm entresn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 (bkz: forumu sözlük gibi sanmak) asd. son zamanlarda bu sözlükler de moda oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi herşeyin olduğu bi sözlük varken, hatta bi tane daha varken, hatta bi tane daha varken, hatta bi tane daha varken, hatta ........... neden 4512187. sini açıyorlar anlamam. hadi tamam üniversiteye özel, foruma özel, belli bi çevreye özel yapsalar neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu sözlük çok farklı ama ve güzel bir oluşum. ben bir iki yerde daha yazıyorum ancak burası gerçekten tavsiye edebileceğim bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi benim anamadigimda bu zaten insannar yazmak icin mi yaziyo yane ben 2 forumda 2 sozlukt neden yaza ki insan yane yildizin forumunda yaziyorum yildiza ozel konulari bide hersey hakkind apaticike yaziyorum neden basak bi siteyede yazdigim ayni seleri bi daha yaim k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aynı şeyleri yazmıyorsun işte. her yerde farklı paylaşımlar oluyor. konular farklı oluyor. ancak sen orda açtığın başlığı copy/paste ile buraya taşırsan o senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 paffendorfism olarak kayıt oldum. badilerinize ekleyiniz... eklemeyenlere (özellikle bayanlara) zorla eklettiriniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mayhem son zaman demişde baya bi zamandir onune gelen sozluk aciyo valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu arada simdi girdim sunucu bulunamiyo diyo...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 açıkçası ekşisözlük klonlarından hazzetmiyorum ve neticesinde ne kadar ii olursa olsun klon oldugu için fazla iş yapacagına inanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 niye uludagsozluk eksiden şu anda daha iyi. sol frame'ye bakın adamlar günde kaç entry giriyor. birde ekşi sözlükte çok fazla gruplaşma oldu. yeni oluşumların cılkını cıkarçadıkça bence sorun yok. ama herkes sözlük açıyor o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ekşideki gruplaşma zaten oraya o üstünlügünü veren, uludagsözlükte ekşiden atılıp çekemeyenlerin takıldıgı bir mekan bana kalırsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 iyide eksi sozluk su an bi uyelik acsa hic bi server kaldirmaz ki adamlarin bekleyen milyonlarca uyesi war ttnet basakni okan bayulgen nihat gencin hepsinin azindan eksi sozluk lafi war uludag sozluk dedigin ise basit bi klon gelen gecen uye oluyo normal tabe er saniye mesaj atilmasi olay sayi deil kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ekşinin en güzel yanı ilk ve en büyük olması. ancak oraya yazar alımı çok uzun süre önce kapatıldı. yani oraya yazamayanlar tabiki bir yerlere yazmak isteyecek ve klonlar bu yüzden değerli ve var olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 uludagsozluk ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 carmaddon tamam anladık "klon" un üstünden uğraşmışsın ancak kendi siteni değerli gösterme çaban sırasındaki sözlerin gittikçe komikleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Saçmalama ya sırf muhalefet olucam diye yazı yazmayın. ben sadece yazıyorum o kadar babamın çiftliği değil bişeyi savunmuyorum. ayrıca bana maaş da vermiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ekşiye üyelik acılsa, server acılsa sitenın mekaniği kaldırmaz, o kadar insan o sistemde ne yazıcak ne konuşuca, kullanıcılar tarafından takip edilemez bi trafik yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben şahsen sözlüklere kılım. Ancak adam burada böyle bir yer var demiş tanıtmış neden üstüne bukadar gidiyorsunuz? Arada üye olanlar çıkmış amaç site tanıtmak amaca ulaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İsi kesinlikle başarılı, direk ekşiyi çağırıştırıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 penth bende kilim acin bakin eski topiklere eksisozluke giydirdigim kada rhic bi siteye giydirmemisimdir ha ama fi tarihinden beri uyeligim war bi tane wardi 2 sene caylakliktn cikmak icin gereken 10 entryi girmeyince silindi bu ikinci ama gidip durmadan heriflerin konseptini calip ustune biz daha iyiyiz diyennere daha cok kilim uludag sozluk daha iyiymis ulan heriflerin fikrini gectim site tasarimini bile calmissin neren daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 birçok sözlük var ekşinin herşeyiyle klonu buda onlardan biri klon sözlüklerden en güzeli itü sözlük şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hic tavsiye etmem limonsozlugu. Donanimhaber.com'un kullanicilari acti o sozlugu.Ve donanimhaberin 'konu disi' bolumune girip bakin.Ha donanimla iligili bolumlerini pek gezmedim bilemicem oralari ama, konu disi hakkaten berbat bi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bencede guzel bir sozluk olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar