dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 valla hacı ben no lifer, no rifle bilmem.. adam bi başlık açmış full dolu valla 8sf! bak ben de yazıyom bişiler (konu ile yakından uzaktan alakası yok ya neyse) gece gece okuyacak bişiler çıkmış bize.. heheh.. yok biraz daha vaktim olsa ben de kasardım "hede hödö boneC sana laflar hazırladım.. ayrıca kıl birisi olduğumu da belirtmek için BoneG falan da yazdım.. hede hödö.. millete çamur atman çok salakça.. git camdan atla.. Ayrıca tungusten nickli (yok öle biri şimdi sıkıyorum) "No rifle demişsin ama elinde çift uzi ile geziyorsun" demiş.. salaksın sen tungusten! hede hödö" lam onu bunu geç.. okuyacak bi sürü sf.. kısıtlı boş vaktimde kafamı boşaltacak bi sürü şey çıkmış.. Devam lam devam.. Bol Bol Bone başlıkları görmek dileğiyle valla.. adam iki kelime ediyor 10sf konu gidiyor.. yi-huuuuu
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Herkesin doğrusu kendinedir be birader. Yani sokakta birisi sana "top" dese top olmazsın. Aynı şekilde birisi sana no-lifer dese no-lifer de olmazsın. Kendi hayatın sana yetiosa başkalarını takmazsan. Şeyimden aşa kasım paşa der geçersin. Ama demiyorsun, sana diyenlere sende cevap veriyorsun. Onlar sana cevap veriyor. Sen onlara onlar sana...... Burda Bone'nin aha kanıtladım demesi kadar, diğerlerinin sataşmaları da saçma. Ve ayrıca ilk sayfada yazdıkların da saçmalıktan ibaret. Çok boş ve gereksiz.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 South park - wow bölünümü indir. İzle. No life orda işte.
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi neden böyle topikleri hep kaçırıyorum ya 8 sayfa olmuş. paticiğe magazin alert sistemi gelsin.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 e guzelde bütün gün bilgisayar oynıyan no liferda bütün gün arabasının orasını burasını kurcalıyan no lifer değilmi? ay nı şekilde bütün gün gerek olmadığı halde hırsla calışanlar no lifer değilmi? aynı şekilde bütün gün 4 ZIFIIIIIIIR naralarıyla 3 ay sonraki finallere asılanlar no lifer değilmi? aynı şekilde bütün gün uyuyup bütün gece bar club takılanlar no lifer değilmi? peki ya hepsi istediği şeyi yapıyosa gercekten bunların herhangi biri no lifermı? sacma yanı, kimi ne hakla neye dayanarak hayat şeklini yargılıyoruzki, nasıl bi sabiti varki bunun birisi diğerinden daha iyi kötü verimsiz sıkıcı "ilerde problomatik" oluyo (bunu özellikle belirttim, psikolojinin sacma genellemelerinden gına geldi artık bana, kendi kendinin içine eden sacma bi bilim dalı oluyo, ben ilk duyduğumda daha mantıklıydı modern psikoloji şimdi iyice sıctılar içine) Hanı ömründe tek bişi üretmemiş insalığa en ufak katkısı olmamış birinin hayatı einstein'ınkinden tesla'nınkinden zevkli gectiyse napıcaz?
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hayatı ciddiye almamayı çok ciddi anlamda öğrenmek lazım.Sadece ailem,dostlarım ve gelecegim.Tavsiye ederim.Bana göre gereksiz bir konuya, bu kadar yorum yapmak, eger egleniyosanız farklıda onun dışında saçma. Bone sanada "ok" Hayırlı geceler.
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paticik sabah programlarına döndü, kavgalar reyting yapıyor adasfsdfgsd
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya bu bone un düzenli cinsel hayatı yok galiba. sorunlar burdan çıkıyor.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 zarek senin de herşeyi cinsel hayata bağlamana bayılıyorum helal
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 edik: vazcaydım. Muder'i severim, Muder bi tanedir. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:30 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: zarek senin de herşeyi cinsel hayata bağlamana bayılıyorum helal düzgün hem cinsellik hem de duygusallık yönünden tatmin edici bi ilişki yaşasa kasmazdı bence bu kadar no life filan diye.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Götü göbeği sallayıp tuhaf pozisyonlara girip dansedenleri anlamam Onlar no lifer, cünkü gözlük takiyorlar! Onlar.... no-lifer cünkü popo$larini sallayip ürkünc pozisyonlara giriyorlar! [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:55 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 duygusallığa bişey demiyorum ama cinsellik konusuna katılmıyorum
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bone, profesyonel yardım al artık =(
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aga minipüse binen adam hangi parayla gitcek psikologa psikiyatriste? pelki pederi attaa goturces diye sanatoryuma kapatır da kurtulurus azuhzuhzuhzuhzauh
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Doktor niye attention whore oldum =(
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Zarek hemen teşhisi koydun bravo, iki bacak arasında bitiyormuş olay.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 2 bacak arasıda önemli bi faktör bir erkeğin arasının iyi olması lzm 2 bacak arasıyla.hem kendininkiyle hem karşı cinsinkiyle tabi.sadece kendisininkiyle iyi olursa no lifer lıkta bir kademe daha atlar
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bide beyni iki bacak arasında sıkışhmısh olanlar varki of
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: bide beyni iki bacak arasında sıkışhmısh olanlar varki of eee..tunca gibi mi yani?imza: dünyanın en yüzeysel insanı, mecazanlamaz hayrullah efendi
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu da komik, ne kadar kommik oldu topik sevindim
Öne çıkan mesajlar