Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.Bone sonradan güzel kıvırmaya çalışmıssında olmamış.Dediklerinin bir kısmı ironi yapmak için olsa bile yinede sana kedi-ciğer-pis kombosu çakıyorum.Bu arada söylediklerin benim içimdeki bir hassasiyetin patlama noktası oldu. Evet eğitim yerlerde entellektüel seviyedeki insanlar az; özellikle benim jenerasyonum (genç) berbat durumda ama tabiki herkesin kendine göre hitap kitlesi var.
2.Hadi bone ergenlikte(veya yeni çıkmış) bunalımda bir genç delikanlı diyelim. Boneye tedavi olmasını öneren sevgili patilerin sadistçe, aşırı agresif tutumlarının bir tedavisi var mı? Evet gereksiz agresiflik, ayar verme,veya ben rasyonel olarak haklıyım deyip bütün duygularını , komplekslerini kusan insanlar paticiğin yarayan kanası.
3.Yaklaşık 4-5 senedir burdayım ve az çok burada insanların birbirini tanıdığını , bir kanka ortamının olduğunu yapılan makaralardan anlıyorum.Eternal gibi eski bir patinin yine bone gibi eski bir patiye karşı bu derece ezici(deyim yerindeyse böğürmesi)olmasının yadırgadım.
4.Evet insanlar tartışıcak yer arıyor ama şunu bilinki sizin rasyonel olarak muhakeme ettikten sonra ezici ayar verme tutumlarınız tek gerçeği ortaya çıkarıyor. İNSAN DUYGUSAL BİR VARLIKTIR. Mantığı sadece duygusal tutumlarına kılıf olarak kullanır (ki bu da duygusaldır) birine mesaj atmadan önce sadece karşınızdakinin haksız olması böğürmeniz için yeterli sebep değil.
FFS amma uzun yazıyorum ya

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:31 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
e vardır tabiki ne sacma soru bu böle,

soru değil zatende ne sacma bi cıkarım mıkarım.

Karşı cinsle etkileşimsiz geçen, 31e talim bir gençlik dönemi sağlıksız bir gençlik dönemidir.. İlerde sıkıntısını çekersiniz.. Pişman olursunuz.. Bazı şeyleri yaşayamadan yaşlanma gerçeği her yanlız kaldığınızda yüzünüze tokat gibi vurur..
Mesaj tarihi:
Bone'a veya laf atanlar değil de afedersiniz karşı cinse "itiş kakışa" meraklı, övgü düzen ne kadar adam varmış burada yahu. Tamam ileride ben sevgilim olursa onu tatmin edemem, erkenden boşalırım, ertesi gün boşanırım vs. Gören de yılların Haydar Dümen'i sanacak herkesi. Bırakın insnlar istediği gibi yaşasın, istediği yaşam yoluna sahip çıksın. Ona buna laf ederken kendi çizginize bok atıyor diye aynısını başkasına yapmayın. Bırakın insanlar kendi "mastürbasyon"ları ile mutlu olsunlar.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:36 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
insanlar bana antipatik olmaya çabalıyorsa,
ben de karşılığında çok güzel antipatik olurum.

sorun da burda zaten.
inada bindirmissin. iki taraftan birinin pes etmesi gerekiyorsa, bu taraf senin olman lazim.

bir kisiye karsilik on kisinin pes etmesi gibi bir durum söz konusu olamayacagina göre?
ps: pes etme kelimesini ''forumdan git'' anlaminda anlamamali.

said:
hani vanille demişti ya,
"çok da skimde"

bu topic niye o zaman?

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Cüce ben orda en primitif örnekle anlattım.. Gelip satırlarca aşk hikayesi yazmamı bekleme benden.. Ana fikri anladın mı? Anladın.. Nasıl anlattığım o kadar önemli değil..

@Pekaziz ben ilerde yaşanacak psikolojik rahatsızlıkları ve pişmanlıkları kastetmiştim ama sen direk cinselliğe yormuşsun..
Mesaj tarihi:
murat sorun şu ki ne böyle bir topic açman gerek ne sana laf atanlara cevap vermen gerek

kendini biliyorsun ve mutluysan bu şekilde yaşa. hayatın amacı hatun kovalamak veya başarılı olmak veya güçlü olmak değildir. hayatın amacı mutlu olmaktır. sen mutluysan diğer herkese bok yemek düşer. ama mutlu musun? mutluysan bu tür topicler açman hakkaten gereksiz. mutsuzsan yine gereksiz zira bu şekilde mutluluk bulunmaz
Mesaj tarihi:
Yazılanları okudum yorumları okudum.Sonuçta sen böle böle yazıyorsun sana ayarla karışık eleştiri yapmaları doğal.Neden peki?Sen gidipte "ay efendim benim hiç arabam olmadi hep minibüsle gittim sosyal falan oldum" ya da "kılablara gidiolar böle göbek sallıolar sevmiom ben birayı seviom" gibilerinden mesajlar atıosun.Ben de pcde oyun oynuyorum ama ne bileyim gerektiginde götte göbekte(!) sallıyorum yani.Paticik.com a açtığın topicten beri sana bi haller olmaya başladı zaten anlamadım.Hiç olmadı bilerekten ders bırak yaz okuluna git falan olmadı iş bul kendine üniversitelisin.Hakkaten bir an önce kendini toparla ya emo triplerine girerek topic açıp milletin sana bok atmasına cevap vermek hoşuna gidiyorsa devam et.Aferin.Ne diyeyim yani...
Mesaj tarihi:
Eskiden saygı duyduğum bir insandın açıkçası. Artık anlamsız bir şekilde emo triplere girmeye başladın. Ergenliğin geç mi başladı anlamadım ama yakışmıyor. Orda söylediğin bazı lafların ucu bazı insanlara dokunuyor. Benim arabam var (çok şükür), kaç senedir minibüs-otobüs tarzı araçlara binmiyorum, ee? Ne oldum ben şimdi. Göbekte atarım evet, vodka-redbull severim. Hayır, ayar veriyorsun kendince (nefret ettiğim bir kelimedir) sonra çıkıp "ayar vermeyin, laf atmayın" tripleri. Amaç? Adını bile bilmediğim bir insansın üzerime düşmez ama toparla bence kendini. Kendini toplumdan soyutlamışsın, belli. Hatta, bazı insanlarda olan "her boku ben bilirim, dediğim doğru" modundasın. Diğer insanlar gerizekalı senin için.

Yaptığın yanlış imo.
Mesaj tarihi:
ben böyleyim diyor adam, siz ayar vermıs dyorsunuz. içindekileri yazmış bence. bende mesela clubberlara kıl kaparım, köpek besleyenlere vesaire. ama cıkıpta hiçbirine belli etmem yada söylemem. bone söyledi diye suç mu?
Mesaj tarihi:
bana gore no liferlık tanımı:

gunlerden cumartesi saat 8 e yaklasırken birden cep telefonu calar..arayan bilgisayarı basında zaman geciren X in en yakın arkadaslarından biridir.. aralarında soyle bir diyalog gecer..

a:abi gel topladık grubu ortamlara akıcaz 1-2 bisiler icip keyfimizi buluruz bak hasan babasından arabayı da almıs ofofof diyorum!! ( :) )
b: yok abi bugun raid (vb) var gelemem guildden atarlar plx :(
a:s.. git lan seni cagıranda kabahat "CAT"
b:"bir sure üüüüüü dedikten sonra"oynadıgı oyuna devam eder..
Mesaj tarihi:
cevap veremicen yerleri at sen,ordan asosyallik no liferlıkmı diye alıp koy. 3e 3 arkadaş gruplarım olmadı filan diyosunda sana 5 kişi tahammül edemez zaten.yazık yani adına üzülüyorum zor bi hayat yaşıyosun sanırım.sıcaktan dışarı çıkamıyorum dersin topicte,baktı millet bone daha okumadan dışarı çık filan yazar.sen milleti değil millet seni takmıyo.burda da tahminim sensible.bone u görünce kız bul u yapıştırmış dfgsdfg

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:36 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yani genel olarak konusuyorum kimse üstüne alınmasında resmen sosyolojik bi deney kurbanı olmuş herkes sanki, başkalarının hayatına ne kadar ilgiliymişiz hayret ettim.
evet bone ironi olayının dibine vurmuş biraz, kimisi gereksiz görüyordur belki, belki evet garbage da olmalı ama bi kısım mesajlarda hakaret düzeyine kaçmış, oysa adamın 8 sayfalık topicde 4 mesajı var toplam ve düsturunu da hiç bozmamış.(ille hakaret olmasına da gerek yok bunun, gereksiz agresiflikleri de kastettim) ha şöyle bi olayda var, forumda biraz daha eski olan arkadaşlar kaynatıyo filan ama sonuçta hepsiyle az çok muhabbeti olmuş, en azından minimum bile olsa bi samimiyet var. ama bi kısımda da "aha no lifermış sardıralım taşak geçelim" gibi bi düşünce var galiba ya da ben anlamadım yani, geyik yapmanın da bi adabı var.
ha kıl mı oldun, cevap yazma bi daha da bakma bu kadar basit yani, forum kurallarını çiğnediğini düşünüyosan da şikayet edersin.
bone un laf sokmak gibi bi amacı olacağını sanmıyorum zira ironi olduğunu anlamayan biri olsa bile bone un yazdığı listeye bakıp toplumun %99 unu kapladığını anlayıp "ha anladım" der yani.
esas ilk mesaja dönücek olursak, 8 sayfa mesaj atılmış olması bone un anlatmaya çalıştığını destekler nitelikte bence ama biraz gereksiz olduunu da belirtmeden geçemicem :P

pati den 2 sene uzak kaldım, döndüğümde insanları bu kadar agresifleşmiş görmek şaşırttı beni açıkcası.
Mesaj tarihi:
said:
bana gore no liferlık tanımı:

gunlerden cumartesi saat 8 e yaklasırken birden cep telefonu calar..arayan bilgisayarı basında zaman geciren X in en yakın arkadaslarından biridir.. aralarında soyle bir diyalog gecer..

a:abi gel topladık grubu ortamlara akıcaz 1-2 bisiler icip keyfimizi buluruz bak hasan babasından arabayı da almıs ofofof diyorum!! ( :) )
b: yok abi bugun raid (vb) var gelemem guildden atarlar plx :(
a:s.. git lan seni cagıranda kabahat "CAT"
b:"bir sure üüüüüü dedikten sonra"oynadıgı oyuna devam eder..

ama kimseyi canı o an gidip içmek yerine bilgisayar oynamayı istediği için suçlu göremezsin. ayrıca bence no lifer kişilerin en iyi arkadaş kavramını geçtim arkadaşları bile yoktur hehe

said:
işte sorun burda arkadaşlar.
yazdıklarımı bile doğru düzgün okumadan.
"bone no-lifer olduğunu itiraf etmiş zuzuzu" olayına giriyorsunuz.

topicte demek istediğim kısaca şu:
"ne yaparsam yapayım, no-lifer olduğumu iddia edeceksiniz. dışarı çıkıp dolaşmama rağmen dışarı çıkmıyor, fotoğrafçılık hobim olmasına rağmen hiç bir hobisi yok, gibi sözler sarfedeceksiniz. illa belirli kalıplarda mı olması gerekiyor bir insanın, no-lifer olmaması için."

ama bu topicte anlattıklarımın doğru olduğunu ispat etmişsiniz.
afiyet şeker olsun :)
biran önce kendinize gelmenizi temenni ediyorum.
çıkın dışarı biraz dolaşın.

topic burda bitmiş bone son noktayı koymuş gerisi fasa fiso

@Aegean: tamamen katılıyorum. pati değişti, insanları değişti.

neyse topicin geneline bir url verip kaçayım ben artık alınan alınsın kendi üzerine :)

(bkz.ironiyi anlamayan nesle asina degilim)
(bkz.ironiden anlamayan nesil)

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 22:55 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lorrotar ne güzel forumu sahipleniyorsun filan ama dediğim gibi
said:

ha kıl mı oldun, cevap yazma bi daha da bakma bu kadar basit yani, forum kurallarını çiğnediğini düşünüyosan da şikayet edersin.

alt tarafı internette bi foruma bi yazı yazmış yani, bunun için birbirimizi kırmaya değer mi? neyse de dön geç abi..
Mesaj tarihi:
Wireless buldum zar zor ama 8 sayfa şu konuyu okumadan geçemedim.

Bone öyle yazmışsın ki insanların laf attığını sanması çok normal. Yok diskoya gitmem yok arabam yok efendim futboldan anlamam. E iyi ben de öyle. İnsanlar sana bunları yapmıyosun diye nolifer demiyo. Kendini bunları yapmadığın, alternatif uğraşlara sahip olduğun için başkalarından üstün görüyomuş gibi bi havan var. Bu yüzden nolifer diyorlar. En azından ben bu yüzden diyorum.

Hiç de idda ettiğin gibi bakın şunları şunları yapıyorum o yüzden bana no lifer diyenler haksızdır anlamı çıkmıyor bu topikten. Ha zaten böyle bi kaygın olması hata, sana ne bizim dediğimizden?

Farklısın iyi güzel. De ben farklıyım ben farklıyım bakın bana diye bas bas bağırılmaz ki.
Mesaj tarihi:
aeg sende haklısın abi.çok ciddiye aldık napalım =( bizde kabahat özür dilerim valla.su içtim diye topic açan adam koskoca forumun gündemini değiştirdi yine iyi

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 23:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...