Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cidden itici bi laf. asosyalim nereye kaybolduda no-liferım geldi, yada direk loserim diyin ehehe.
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: no-lifer hayati olmayan demek, bilgisayar bagimlisi demek degil he iyi o zaman no lifer ölü demek. az bi mecaz anlam giriyor araya be odunlaştırmayın kelimeyi.sanal ortamda yaşayan gerçek hayatla çok bağlantısı olmayan demek no lifer.ASOSYAL demek bi bağlamda.
noxite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hayatı olmayan derken sosyal hayattan bahsetmiş kuzum.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 genelde no-lifer ların 70 karakteri olduğunu düşünürdüm , hala da düşünürüm. ÇÜNKÜ BİR LOL-LIFER IM [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 15:08 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: No Lifer'ım, Çünkü ortaokul-lisede beden dersinde asla, 15+ kişiyle oynanan futbollara katılmadım. Onun yerine 3-4 kişiyle birlikte basketbol oynardık. vay anasını. demek ki lisede basketbol oynayanlar no lifer( bu ne demek ya ezik misiniz) oluyormuş haberimiz yokmuş. ben orta okulda okul takımındaydım basketbolda, aynı zamanda da sınıf maçlarında futbol oynuyordum, lise de de basketbol sınıf takımı kaptanıydım ayrıca da beden derslerinde it gibi futbol oynardık ben neyim şimdi arkadaşım? said: No Lifer'ım, Çünkü haftasonları cluba gidip redbull-votka içmem. Redbull'un üstünde "alkolle tüketmeyiniz" yazmasına rağmen votkayla içenleri anlamam. Göytü göbeği sallayıp tuhaf pozisyonlara girip dansedenleri anlamam. Sürekli aynı şeyi tekrar eden müziği dinlemeyi sevmem. O kapkaranlık loş ortamda, konuşulanları duyamıyacak kadar yüksek müzik altında, karşıdaki kızı etkilemeye çalışanlardan değilim. Bunun yerine marketten bira alıp, arkadaşlarıma oturup içmeyi daha çok severim. Çok yüksek seste olmayan şarkıları dinlemeyi, sohbet etmeyi, geyik yapmayı tercih ederim. hayır, sen no lifer(takicam liferına)sın çünkü insanların eğlendiği tek yeri club zannediyorsun. alkolün bir kültür olduğunu bile bilemeyecek kadar acizsin aslında entel ayakları yaparken. o "üzerinde alkolle tüketmeyiniz" yazan redbull ile votkanın karışımının bir kokteyl olduğunu ve her ne kadar basit olsa da(sex on the beach yapmak da çok basittir) alkol kültüründe yer etmiş bir içecek olduğunu algılayamıyorsun. sen no lifersın çünkü dans etmeyi "götü göbeği sallamak" olarak algılıyorsun. said: No Lifer'ım, Çünkü oyunlarda hırs yapıp en güçlü karakterleri kasıp önüme geleni ezenlerden olamadım. Bunun yerine bol oyun oynarım ve onların tadını çıkarmaya çalışırım. evet, sen no lifersın çünkü bu cümlelerin yazım kaynağında bile bir eziklik var aslında. ömrü hayatın boyunca sahip olamama duygusu olabilir belkide said: No Lifer'ım, Çünkü spor salonlarına kapalı kalmak ve aynı koşu bandında 3 saat durmaktan sıkılırım. Onun yerine dışarı çıkıp etrafta dolaşıp gezmekten hoşlanırım. evet nolifersın, çünkü insanların sahip olduğu "kısıtlı zaman" kavramından bihaber yaşıyorsun. senin 2 saat harcadığın yürüyüş sırasında insanlar, koşu bandıyla, ağırlıklarla kısıtlı zamanlarında yapabilecekleri maksimum sporu yapıyorlar. belki farkında değilsin ama herkesin yürümeye harcayacak 2 saati yok. bazı insanlar iş güç sahibi de ondandır. said: No Lifer'ım, Çünkü "80's club mix" modasına uyup, sözde eskileri "yad etmek" akımındakilerden değilim. Onun yerine 80'lerdeki müziklerin aslını dinlerim, eski filmleri tekrar tekrar izlerim. "Ay o müzik dinlenirmiiğğ, şu adamın mixi çok daha cool" denmesine rağmen trendy'lerin zamanının gerisinde kalırım. işte buna da gülerim. dünyada iki tip insan yok öncelikle. bir sen bir de "onlar" değil hayat. ya da türkiyede sadece "Ay o müzik dinlenirmiiğğ, şu adamın mixi çok daha cool" diyen kızlar erkekler mevcut değil. şu kadar sene yaşamışsın, arkadaş ortamını değiştirmeyi dene istersen. bşaka insanlar da var şu hayatta. ayrıca günümüze ayak uydurmak kötü bişey diildir haberin olsun. said: No Lifer'ım, Çünkü modayı takip etmem. Kim ne kıyafet çıkarmış, hangi pantolon daha pahalıymış, hangi "kelime esprili tşört" giymek lazımmış felan aldırmam. Hangi giysi beni daha rahat ettiriyorsa onu giyerim. Salaş bir görünüm vardır, asla metroseksüel olamadım. o kendi aklınca taşak geçtiğin kıyafetler bazı insanların zevki ve sen bunun bile farkında değilsin. insanların zevki ile dalga geçebilecek kadar da küçük bir insansın. said: No Lifer'ım, Çünkü günümüzün modası Club ve Hiphop müzik dinlemem, sevmem. Onun yerine Türkü dinlerim. Türkü içeren rock ve metal müzik varsa onları da dinlerim. "Ay ne banal" bir insanımdır. bir, günümüzün modası club ve hiphop değil, club müziği öleli yıllar oldu. ikincisi de müzikte moda diye birşey olmaz. üçüncüsü de evet baya kekoymuşsun arkadaşım. git anadolu rock dinle mümkünse. said: No Lifer'ım, Çünkü güneşin doğuşundan önceki maviliği, güneşin doğuşunu, güneşin batışını, güneşin batışından sonraki lacivert gökyüzünü izlemeye doamam. Çocukluğumda bile sabah 6'da kalkar, pencereye sandalyeyi dayar, ve güneşin binalar arasından çıkışını izlerdim. keşke küçükken sana birisi çıkıp da dur oğlum napıyosun deseymiş. psikolojik sorunların var sanırım. said: No Lifer'ım, Çünkü birazdan çıkıp gene dolaşıcağım, gezecem. Onun yerine apartmanın basamaklarında oturup çekirdek çitlemeyeceğim. sosyalleşmek ne kadar kötü birşey senin için değil mi? 4-5 arkadaş bir yerde sokakta oturup içki içip muhabbet etmek senin için azap sanırım. şaka gibisin bone. said: No Lifer'ım, Çünkü aptal ama fotomontaj gibi bir kızın suratına bakmaktansa, çirkin olsa da karşılıklı oturup konuşabileceğim bir kızla dolaşmaktan daha çok keyif alıyorum. bu cümlenden hayatında çirkin betty'nin çirkin halinden bile birazcık güzel olan hiç bir kızla münasebetin olmadığını anlayabiliyorum rahatlıkla. sana öyle kızlar gösteririm ki aklın hayalin durur bone. said: No Lifer'ım, Çünkü hala lens yerine gözlük takıyorum. insanın yüzüne bazı şeyler yakışmaz. ya da mesela burnun kemikliyse deli gibi iz yapar, kemikliliğini artırır gözlük biliyor musun? lens boşuna üretilmemiş. lens artistlik malzemesi değil. said: No Lifer'ım, Çünkü 2 bira içip sarhoş olanlardan olamadım, kaç bira içsem de sarhoş etmiyor beni. sen zaten sarhoş olma bi zahmet. şu yazılarından sarhoşluk anının profilin çıkarabiliyorum. pek de hoş değil biraz geç oldu sanırım ama görmemi sağlayan eternal arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. hiç kimse bu kadar cahil olmasın lütfen ya. böyle bir yazıyı yazacak insanın gerçek bir ezilmiş olması gerekiyor çünkü.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi yazmışsın eline sağlık da, adam anlamıyor=/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nedir bu bone a karşı ayar verme hırsı? Gayet zorlama olmuş yazdıkların
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ehe acaip zorlamaydı mr.spak aman dikkat et seni de zorlamayayım fazla. neyse ben bi kovaa
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mumu said: neyse ben bi kovaa çüş coluk cocuk var
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne diye upladınız şimdi yau.. kalsaydı oldugu yerde konu.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mumu said: neyse ben bi kovaa asdasda +rep
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu konuda ne kadar konuşşak bi sonuca varamayacağımız kanaatindeyim. /lock
Öne çıkan mesajlar