keyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 iki tane sphere server nasıl acabilirim bana bir acıklayabilirimisiniz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ayrı klasöre iki tane sphereserver kurarak .. Şahsen ben öyle açardım eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParadoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Sanırım Kaan nebula gibi demek istedi onu bilmiyorum ama HerenIstıaronun dediği gibide yapabilirsin.[hline] ParadoX - Last Paladin Of IILshenar [OrdeR LeadeR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 tamam actım birinin porutunu 2594 yaptım oldu 2 serverda sorunuz acıldı fakan loginServer a nasıl yazıcam onu anlamadım cunku ya birincisi ya ikincisi gozukuyor iki birden gozukmuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Sphere.ini'de [Servers] kismindan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 orayı ne yapmam lazım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 iki tane scrıpt ve ıketane spere yı bırlestırceksın ama ıkı tane dosya olucam ıksının logınlerı aynı bılgısayarın login ine girceksin oke?[hline] Munderen Lady LeoN Jade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 tamam oyle oluyorda yani mesela birinin x birinde y LoginServer=x LoginServer=y yapıyorum login.cfg ye ya biri gozukuyor ya diyeri ama ikisi birden gozukmuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 baggionun dedği yere bakmanı öneririm [Server] Me 127.0.0.1 2593 <- bu birinci Love 127.0.0.1 2594 <- bu ikinci[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 oke anladım saol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar