blademaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ilık bir rüzgar esti içinde kalbimin Renkleri gördüm bir an için daha önce hiç görmediğim Maziye daldım sonra, karanlık olan sen olmayınca Ağaçların dili olsa da konuşsalardı ne derlerdi Kalbimdeki şeyleri söyleyebilirler miydi acaba yorumlarınızı bekliyorum ayrıca bu şiirde farklı bişiy var onu da bulun bulabilirseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Şiirin ismi Irmak onu söylemiyorsun di mi? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 onu söliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 zorlama siirleri sevmiyorum uzat bence biraz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 imzama bakmanizi tavsiye ederim :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kim tutar seni be yürü koçum. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar