Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Ya birkaç gündür netimde gerçekten böyle böbreklerimi irite eden bir sorun var . Örneğin , browserda bi sayfa açmak istiyorum , yazıyorum adresi , enterlıyorum , hiç yüklemeden ve sayfayı değiştirmeden yükliyip bitiriyor tamam diyor , sayfa hala aynı . Bazen de açıyor , kafasına estiği yere kadar yüklüyor sayfayı tamam diyor bu kadar , daha yok . Nerden kaynaklanır bu sorun , çözümü nedir , bi sayfa açana kadar 8 kere entera basmaktan sıkıldım afedersiniz . Gönder tuşuna da 4 kere bastım şimdiye kadar . 5 , 6
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 browser deistir kenk, opera falan dene. bide faremi ver lan !
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Browser değiştirince de aynı sorun , yani firefox dediğim gibi oluyor , explorer direk açamıyor .
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Linksys WAG54G markası ve modeli .
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sorun böbreklerindeyse dostum bol su iç ve çişini fazla tutma. koyver gitsin.
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oh be bu saatte de online olanlar varmış sevindim... (uykum kaçtı da)
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bendede Arada Sırada Oluyor Restart Atıyorum Duzelıyor Fıttırma Noktasına Getırttı. Bende Farklı Olarak Program Arayuzlerıde Calısmıyor O Esnada
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 adsl hızları yükseltildiğinden beri oluyor.. bazı şebekeler 4096 hızı falan kaldırmıyor.. aynı dertten ben de kaç gündür muzdaribim ekipler geldi gitti falan çözdüler ama.
Öne çıkan mesajlar