barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 alışıyorsun. hiç kola istemiyor canın hatta..kuruyemiş filan da yasaktır . elma, armut vs de yiyemezsin sanırım ısırarak. ama alışıyorsun. bende takmıştım bi ara. ilk zamanlar sanki içerden dudaklarını kesiyormuş gbi de gelebilir de geçio hepsi:D edik: kola yerine kolay yazmısım [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:38 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla şuanki tek sıkıntım yemek yemek.yanlarla yicem diye nerdeyse tadını alamıyorum + çiğnemeden yutuyorum çünkü ne kadar açıp kapıyorum ön dişler birbirine çarpıyor acıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hangi model tel taktırıcan? kameralı olsun sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yukarda ki espirimi tüm pati alemine adıyorum hehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hay allah iyiliğini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hepinize yardımcı olacam durun bklm 6 senem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Maedhros evet bende alt dişler için düşünüyorum 18 doldu hafif yamukluk var temizlikte güçlük çıkarıyo kaça kadar takılıyo bu diş teli hedesi bide diş çekme ihtimali varmış sanırım sanırım düzeltmek için doktora görünmeden fikir edinemem sanırım??? istediğin yaşta takdırabilirsin yaşa bağlı bir kısıtlama yok, ancak yaşın kemik gelişimi..vs bağlı olarak tedavi planını etkiler... çene kemiğinde yeterli yer yoksa çapraşıklık sebebi buysa diş çekimi gerekebilir tabi yer açmak için ama öncesinde röntgen filan alınır durum değerlendirmesi yapılır buna göre planlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 alla alla ben bunlardan senelerce taktım, kola falan da iciodm yani abartmadan, ama hicbi zaman asla icme denmedi. kuruyemis olayı fln da garip bnce ben bi kere olsn tel kırmadm insanlar nsl becerio anlamıorm =) en zevklisi lastik takılırsa olr eger. iki ceneni birlestiriolar tellerden lastikle, 1 parmak fln acabiliosn ancak =). zevkli yonu azını butn gucunle acıp lastikleri koparmak oluodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar