vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 inanilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hayvanlar bizden daha sosyal olmuşlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 buffalolar kahveden adam cagırır gibi kamyonla amele yıgmıs eheheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 evde annemlerle izledim, tribün tadinda bi izleyici kitlesi olduk.buffalolar aslanlara her charge edisinde oley cektik, yavru onca darbeden sonra ayaklaninca meksika dalgasi yaptik eed.niye bilmiyorum ama. bunu izledikten sonrabir buffalo kadar olamadiniz derler ama adama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 aahaha adam çagırmıs resmen yarıldım burda harika bi olay cidden ya dagıldım.çagıranın adı kesin osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: sonrabir buffalo kadar olamadiniz derler ama adama dimi evet, bu topigin ana mesaji budur; bufallolar bile organize calisiyo biz bi bok beceremiyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 vayh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Ahah ocaktan adam toplamış buffalo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Buffalo Aşiret gibi maşallah, turistler de ayrı bir komik. Kovalamaca da "Go on Buffalo!" diye bağırıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 arkadakiler süper harbi (HARRRRRRRRRRRRRRRBİ) maç izler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Amcam gidip adam toplayıp geri geldi resmen. Kurtarma operasyonu yapıp, üstüne bir de kovaladılar. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 o hayvan nasil ölmedi aninda, onu anlamadim ben yalniz. 4-5 tane aslan birden giristiler cünkü hunharca, bogazdan da. belki yasamamistir sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 O hayvanlar hakikaten de hayvan. 3-4 aslan girişiyorlar da, anca boğaza yapışan iş yapıyo orda, diğerlerinin tek yaptığı hareketsiz tutmak. Boğazdaki eleman da boğmaya çalışıyor işte, o da kolay değil. Aslan, ormanın kralı vs. dense de, Buffalo gibi bir hayvanın karşısında tek başına duramaz. Tek başına boğması da uzun sürüyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yuha aslanlardan geçtim, aradan bir de timsahlar yakalıyor çocuğu,aslanlar bir yandan timsahlar bir yandan çekiştirip lastik ediyorlar, 10 dakka boyunca gırtlaklanıyor, çimdiklenniyor, çekiştiriliyor ama yılmıyor, abileri adam toplayıp gelene kadar yaşıyor herif helal olsun o buffaloya, takdirimi kazanmış bir heyvan kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 buffalolar resmen formation yapıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 o aslanlar da anne ama onların da bebeleri vardır. bi de o açıdan düünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yalnız adamlar national geographic'teki elemanların 2 yilda çektiği belgeselleri 9 dakikada çekmiş.. biraz daha kaliteli bi kamera ve profosyonel bi ekip kullansalarmiş. ödül üstüne ödül alirlarmiş.. çok sağlam bi video.. böyle bi belgesel ne gördüm ne duydum.. aslan-timsah-buffalo. müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Direk yavruya gidiyolar pis kediler , cok saygı duydum buffalolara yanlız , diger hayvanlar gibi yavruları yenirken mal mal gevis getirmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Hastasıyım, yıllar önce izlemiştim galiba bunu national geo. da. onlar önce bufalo yavrularından birini mi ne yiyolardı, sonra da bunlar kızıp gelip daıtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Woouw. Hanim valizi hazirla afrikaya gidiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 benim izlediğim başkaymış. onda yiyolardı yavruyu, sonra sürü gelip aslan yavrularının hepsini ezip geçiyodu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yavru yasımo en sonuda ben goremedim? halklarin direnişi diyorum ben ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 yawru kalkip sürüye katiliyor. ( bu cumle farkli acilardan yorumlanabilir, siz yorumlamayin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar