ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bir sebepten WoW u yeniden kurmam gerekti. WoW kuruldu ama BC yi kurmaya başlayınca yüzde 6 da kalıyor sebebi ne olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Önce patchimi kurmam lazım BC den önce acaba bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yok hayır eğer WoW kurduysan direk BC kurulumuna geçebilirsin. Eğer tüm çabalarına rağmen hala olmuyorsa 4 cdyi de bir klasöre kopyala oradan yüklemeyi başlat. Aynısı geçen gün başıma gelmişti 4 saat buna uğraştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bu seferde yuzde elli üçte kaldı hay aksi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 otomatik yükleme.. önce harkdisk e at cd yi ordan kur.. cd lerde problem varmış. Aynısı bana oldu bende HD ye attım ordan kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aynen öyle yaptım sağolun Waryor kasmak ne zormuş installdan bile zor. Ama kasıcam [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:17 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 valla bende kankayla aynı senin gibi "warrior kasmak ne kadar zormuş" diye başladık fakat 4ay sonra grand marshal olmuştu char.. hele ki priestlerin varsa ozaman tadından yenmez PvP de :) kasmaya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tabii 58 level warriorun üstünde 40 45 level itemleri olursa kasılırım biraz normaldir hele bir iki item bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hehe lvl 30 da aldığım whirlind axe yi 51 e kadar kullanmıştım :D instance yapmayı pek sevmezdim ilk zmnlar.Ice barbed a kadar idare etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ww axe lvl 40 silahı zaten bence, aldığında tanrı gibi oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abi sen whirlwind'i almadan önce de inektin, aldıktan sonra da ineksin, zorlama bence tanrı filan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: abi sen whirlwind'i almadan önce de inektin, aldıktan sonra da ineksin, zorlama bence tanrı filan :/ Haha süpersin! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 süper değil gerçekçiyim, sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar