Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[resim] seyrüsefer (a.k.a. sosaria'da bir başka gün)

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

efenim geçen gün brit'te amaçsız amaçsız takılır, pil kardeşime birlikte dövüş teknikleri çalışabilecekleri bir arkadaş ararken, ki'ye rastladık. hadi dedik gemiye binelim de maceralara atılalım, o arada pil de serin deniz rüzgarları altında bir güzel çalışsın.

biz 3 kişi açılıcaz derken ne bilelim, meğer sıkıntı virüsü brit'te salgın halindeymiş, duyan-duymayan yazdırdı kendini maceraya. olduk mu size eşşek kadar bir ekip!

efenim güzelce hazırlıklarımızı yaptıktan sonra limandan ki'nin gemisine doluşuverdik. güle oynaya demir aldık.

püfür püfür giderken, birden korkunç bir hata yaptığımızı hatırladık. bi de gemici olucaz, meğer içki almayı unutmuşuz!!!

neyse, gittik yol üstündeki bir şehirden tedariklendik, piizlenmeye koyulduk. bir yandan da gidiyoruz güzel güzel, herkes kendi halinde.

baya bi içmişiz herhalde, denize girmek için sahile çıktığımızda herkes sarhoştu. güverte de şişelerle dolmuştu!

tabi şişede durduğu gibi durmuyor meret. bir baktım çeşitli halüsinasyonlar görmeye başlamışım...

herkes kafayı iyice bulup da kılıcına, büyü kitabına sahip olamaz hale gelince, hadi dedik şehre çekelim de, yüzen wandering healer aramak zorunda kalmayalım. böylece bir maceranın daha sonu gelmiş olduk...

döndükten sonra şehirde takılırken, yine bir hırsız çıktı karşımıza (beni mi buluyorlar anlamadım). çulsuz gemiciler olduğumuz için kendisini pek memnun edemedik. hem bunlar da iyice arsız oldu canım, çalacak bir şey bulamayınca kızıyorlar bi de lol be!

sosaria'da bir başka gün de böyle geçti...

gelecek maceralarda görüşmek üzere, ta-taaa :)

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:19 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

ben değildim be sarhoş, pil dövdükçe dövdü beni iki yudum içmeye fırsat bulamadım

"gel şahane ortam var, alkol var plaj var mis gibi gemi gezisi" diye aldılar beni gemiye, sonra demir atana kadar kesintisiz dövdüler

zaten atımı vay yer yok, vay kokuyor diye kıyıda bıraktırdıklarında kıllanmıştım ama uyandığımda açık denizdeydik kaçamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...