Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Earthen ring de oynamaktayım. Berbat. Aktif oyuncunun bol olduğu türk oyuncu bolluğu olan (ally) bi realm söyleyin atliycam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 burning legion'da iki tarafta da bolca türk oyuncu var diye duymuştum lightbringer'da da çok var diyolardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 burning legion da bol türk var. Bir kısmını biz çaldık ama olsun artık :D Bu arada biz de kul tiras dayız hatırı sayılır derecede çok türk de biz de var ama hiçbiri pati tayfasından değiller sanırsam benim dışımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Allyını bilmem ama Jaedenar Horde tarafı Türk dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yahu reklam yapmayın nerde cokluk orda pokluk server zaten lagli git baska bi servera :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 BL Ally side cidden türk dolu. ama iyi mi kötü mü, bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kötü ben bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 earten ring rp değil mi? pvp serverları soylemesinler boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rpden rp ye mi geçiş var sadece ? hmm bilmiodum bak D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar