ThunderStorm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bu topicte sizinle şu anda dewam etmekte olan Forgatın Relms oyunumuzda olan bazı komik olayları paylaşmak istedim, ben durumu aynen iletecem yorumları siz yapın artık :) Info: Grup elemanları; Thief, Blademaster, Fighter, Cleric, Mage(elf), Archer(Ranger-elf) DnD 3rd edition kuralları. Bu arada eklemek istiyorum ki Mageimiz 2. levelını ranger aldı ki ok atabilsin... (bu arada herkes lvl 1 başladı) Durum #1: Grup bir ormana teleport olur. Elf ranger der ki ben ormancı adamım önden bi gidip bakınayım. Ranger gözden kaybolur. DM sadece ranger a anlatmaya başlar. Elf kulakların ileride birşeyler olduğunu söylüyor. Elf ağaca çıkıp bakar: Tepenin birinde bir wolf mother ulumaktadır. Abi napıyosun? Elf-Ranger cevap verir: Rapid shot yapıyorum abi. (Rapid shot arka arkaya 2 ok atma olayı) Durum #2: Aynı ranger, grup bu ormana gelmeden once, tıkalı kaldıkları orc hapishanesinin hücresinde, karşı hücredeki şebek thiefle atışmaktadır. Şebek ama tecrübeli thief sadece keyfinden koridorda gezen goblini boğazından yakalar we boğarak öldürür. Elf-Ranger ımız derki: Onu nasıl öldürürsün o masum bir goblindi... Durum #3: Handa bir odada kalıyoruz 6 kişi. Sabah uyanıyoruz, Cleric duasını yapıyor, aynı şekilde blademaster kendi ainini tamamlıyor bu sırada kapıyı tıklıyorlar iki kere. Giren yok sadece kapı iki kere tıklanıyor. Ertesinde gelişen olaylar şöyle: Thief kapıyı açmıyor, yerine abi ben eğilip kapının altından gölge var mı diye bakıyorum diyor. Sonra tam normale döndüğünü sandığımız anda thief; abi benim ipim var kapının koluna uzaktan ip atarak açayım - üstüne elf-mage diyor ki: tamam sen öyle aç bende kapının arkasında beklerim. Durum #4: DM mage e anlatıyor diyor ki: Abi ilerde baya ilerde iki tane orc koşmakta... (Mage in yayı war bi tane) Mage şöle diyor: Tamam ben iki ok yerleştiriyorum yayıma, multiple shot yapacam. Dm soruyor: Nasıl yapmayı düşünüyosun bunu? Mage in cevap hazır: Elfim abi... Durum #5: Grup bir evin içinde Artemis Enteri ile karşı karşıyadır. (evet evet şu Drizzt i öldüren herif) Artemis savaş öncesi konuşmayı bitirdikten sonra dalar, bizde istediği bir item vardır. Birkaç turn sonra thief adama vuramadığımızı anlayınca kendi turn unde şöyle der: Abi elimdeki meşaleyle pelerinimi yakıcam ve adama atıcam. Tabi hepsi bu kadar değil ama bazı "anlatılmaz yaşanırlar" ı da yazmaya gerek görmedim :) Bu grup fazla gitmez :)[hline]Devils Never Cry
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 elfim abi... ehahahaha.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ehe bi onu begendim ben. Mage tırsakmış baya =]Kapı arkasına direk :) İlki komik gelmedi bana ya da anlamadım veya anlatılır,yaşanır tarzı bişeydi.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ranger deliymiş yanlız bizim "Abi altın ejder nereye kayboldu" barbarımız gibi bişi. said: Manyak Ranger demiş ki: Rapid shot yapıyorum abi. Onu nasıl öldürürsün o masum bir goblindi... İlkini rapid shot sahibi olmanın gazı olarak kabul edelimde ikincisinde hapishanede piknik mi yaptıklarını zannediyodu:) Elfim abi apayrı bi olay zaten ama madem Elfsin zaten bow da proficient sındır bide ranger olmana ne gerek var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hepsi guzel bence we siz anlamadiniz... 1. de adam ranger, ve elf. kendi halinde uluyan bi kurta gorur gormez rapid shot yapan elf ranger war mi otesi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: ThunderStorm, 23 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Durum #3: Handa bir odada kalıyoruz 6 kişi. Sabah uyanıyoruz, Cleric duasını yapıyor, aynı şekilde blademaster kendi ainini tamamlıyor bu sırada kapıyı tıklıyorlar iki kere. Giren yok sadece kapı iki kere tıklanıyor. Ertesinde gelişen olaylar şöyle: Thief kapıyı açmıyor, yerine abi ben eğilip kapının altından gölge var mı diye bakıyorum diyor. Sonra tam normale döndüğünü sandığımız anda thief; abi benim ipim var kapının koluna uzaktan ip atarak açayım - üstüne elf-mage diyor ki: tamam sen öyle aç bende kapının arkasında beklerim. Elfim abi.. Bu ikisinde olay beni kopardı...Yanlız adamları paronoyak etmisin kapıyı bile açmaya tırsıolar =)[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok*
ThunderStorm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Odun, 23 Şubat 2003 09:27 tarihinde demiş ki: said: ThunderStorm, 23 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Durum #3: Handa bir odada kalıyoruz 6 kişi. Sabah uyanıyoruz, Cleric duasını yapıyor, aynı şekilde blademaster kendi ainini tamamlıyor bu sırada kapıyı tıklıyorlar iki kere. Giren yok sadece kapı iki kere tıklanıyor. Ertesinde gelişen olaylar şöyle: Thief kapıyı açmıyor, yerine abi ben eğilip kapının altından gölge var mı diye bakıyorum diyor. Sonra tam normale döndüğünü sandığımız anda thief; abi benim ipim var kapının koluna uzaktan ip atarak açayım - üstüne elf-mage diyor ki: tamam sen öyle aç bende kapının arkasında beklerim. Elfim abi.. Bu ikisinde olay beni kopardı...Yanlız adamları paronoyak etmisin kapıyı bile açmaya tırsıolar =)[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Aslında ben oynatmıyorum, oynayanlar arasındayım işin kötüsü :D Gerçi genelde bu thief mage ranger 3lüsü oynuyor biz izliyoruz, oynamış kadarda oluyoruz :D[hline]Devils Never Cry
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Çok yaratıcılarmış aslında (: Pelerini yakmak falan .[hline]B.A.Z. ! :utaniem:
Nexus-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Aynı oyunun Dm i olarak bende bi kaç olay eklemek istiyorum Mage-Ranger olan Elf arkadaşımız karanlık bir odaya girerken meşale yaktı. Bununlada yetinmeyip daha ilerlerde karanlık bir koridorda , karşısına çıkan yaratığı daha iyi iyi görebilmek için Light büyüsü yaptı. Night vision u olmayan bir elf olarak tarihe geçtiğini söyleyebilirim. Not: Bu kişi şu anda başka bir oyunda Dm lik yapıyor.
ThunderStorm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ^ Benim için o adamı gözlerinden öp Azmodai :)[hline]Devils Never Cry
Magic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Elf'lerin low-light vision'ları vardır, night-vision'ları değil. said: Nexus-ice, 25 Şubat 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Aynı oyunun Dm i olarak bende bi kaç olay eklemek istiyorum Mage-Ranger olan Elf arkadaşımız karanlık bir odaya girerken meşale yaktı. Bununlada yetinmeyip daha ilerlerde karanlık bir koridorda , karşısına çıkan yaratığı daha iyi iyi görebilmek için Light büyüsü yaptı. Night vision u olmayan bir elf olarak tarihe geçtiğini söyleyebilirim. Not: Bu kişi şu anda başka bir oyunda Dm lik yapıyor. [hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
ThunderStorm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 @ Magic tamam yaw o da onu demeye getirdi :P:)[hline]Devils Never Cry
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: ThunderStorm, 23 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Forgatın Relms "Forgatın Riyılmz" okunur. Realm = Riyılm, Relm değil...[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. [Bu mesaj neuromancer tarafından 28 Şubat 2003 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: (evet evet şu Drizzt i öldüren herif) çok saol.. okuyamıycam artık :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn..
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 eheh okursun okursun ben de halfling's gem i yeni aldım.. ama 1 yıldır biliodum neler olduunu :) drizztler ölmez diim anla sen oku..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: LethE, 28 Şubat 2003 15:17 tarihinde demiş ki: said: (evet evet şu Drizzt i öldüren herif) çok saol.. okuyamıycam artık :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Drizzt ölmüyor zaten.. adam yanlış biliyor! Drizzt'in öldüğü falan yok, saçmalamış resmen... huh... tüm kitapları var bende orijinal sölemesi ayıp :P[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::..
Nexus-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Magic, 26 Şubat 2003 08:37 tarihinde demiş ki: Elf'lerin low-light vision'ları vardır, night-vision'ları değil. Uyardığın için sağol fakat low-light vision third ed. den önce night vision diye tek bir kalıptı. Benim anlatmak istediğim olay Elf karakterin bu özelliğini idrak edememiş olmasıydı. Nexus-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Doğa dostu ranger Elf'imizin ufak bir hikayesi daha: Ölmüş olduğu belli olan anne kurda baktıktan sonra "Rapiid Şaaat" diye bağırıp iki ok daha attı. Bununlada yetinmedi ve ölüp ölmediğinden kesin emin olmak için kılıcıyla uzaktan dürttü. (Uzaktan bi akrabasının Drow olduğundan şüphelenmiyo değiliz hani. Gerçi rengi falanda normal ama.) ThunderStorm Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: neuromancer, 28 Şubat 2003 13:22 tarihinde demiş ki: said: ThunderStorm, 23 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Forgatın Relms "Forgatın Riyılmz" okunur. Realm = Riyılm, Relm değil...[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. [Bu mesaj neuromancer tarafından 28 Şubat 2003 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Aslında hayır, reğAElms diye okunur sözlük ağzı, ama ne farkeder, sen öyle oku ben böyle, türküz doğruyuz çalışkanız :)[hline]Devils Never Cry Paylaş https://forum.paticik.com/topic/20960-efar-oyunumuz/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Nexus-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Doğa dostu ranger Elf'imizin ufak bir hikayesi daha: Ölmüş olduğu belli olan anne kurda baktıktan sonra "Rapiid Şaaat" diye bağırıp iki ok daha attı. Bununlada yetinmedi ve ölüp ölmediğinden kesin emin olmak için kılıcıyla uzaktan dürttü. (Uzaktan bi akrabasının Drow olduğundan şüphelenmiyo değiliz hani. Gerçi rengi falanda normal ama.)
ThunderStorm Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: neuromancer, 28 Şubat 2003 13:22 tarihinde demiş ki: said: ThunderStorm, 23 Şubat 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Forgatın Relms "Forgatın Riyılmz" okunur. Realm = Riyılm, Relm değil...[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. [Bu mesaj neuromancer tarafından 28 Şubat 2003 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Aslında hayır, reğAElms diye okunur sözlük ağzı, ama ne farkeder, sen öyle oku ben böyle, türküz doğruyuz çalışkanız :)[hline]Devils Never Cry
Öne çıkan mesajlar