Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eheh benim son maddem prawler'ın dediğiyle de alakalı. :) hayır okumuyorum, arkadaşımdan, yakın çevremden biliyorum. ha bi de, maltepede tek sorunun arkadaş derdi olabilir. fazla"concon"larla muhatap olabilirsin falan.. özel okullar garip yerler nitekim. tekrardan tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ben de conconlardan korkuyordum ama Grafik bölümüne girenler oldukça düzgün insanlar. Herkese baktım sadece 2 tiki görebildim. Muhabbet ettim birkaçıyla. İç mimarlık bölümü ise tamamen concon,1 tane insan gibi insan yok. Neyse ki beni ilgilendirmiyor iç mimarlık bölümü... [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bence ilgilen iç mimarlıkla ;) Yani güzelleri varsa bakma conconluğa... said: Sensible üye [şikayet et] § 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:30 [ özel msj ] Marmara güzel sanatlarda torpil olması imkansız prawler. Sağlam bir sistem var orda. Onlarca kişiye bağlı. Anlatamicam şimdi çok uzu Mı acaba? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ben beklerim Marmara'dan... Herşeyi beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ya bak Birincisi sınav kağıtlarının isim kısımları yapıştırılıyor. Jüri isim görmüyor. Jürü 10 kişiden falan oluşuyor. Hadi diyelim biri torpil yapmak istiyor,diğer 9 kişi dur sen ne yapıyorsun demez mi? Akıl var mantık var. Bu kadar da değil. Bu jüriyi denetleyen ayrı bir komisyon var. Torpil falan yok marmara'da belki olur bi şekilde ama çook çok zor yani. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 maltepe üniye gideceğime bi sene daha hazırlanırım daha iyi. içinde tanıdığım hocalar bile önermedi.gelme buraya dedi... neyseeeeeeee hevesini kırmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 burdan ancalaganda kazandı oranın burslu ic mimarlıgını yada grafik tasarımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tebrikler, hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ancalagan concon mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ancalagan yokh bea ne conconu oda bizden biri :D zaten :D:D concon ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 heaeahehahe niyaziiiiiiiii hoca :D:D:DA asdjakd koptum görünce paticikte niyeyse bu arada marmara gsf de torpil olayı var sensible hiç tahmin etmiycen bir şekilde dönüyor hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bilgi, yeditepe, bahçesehir üniversitelerini de denemeni öneririm. maltepe e göre daha iyilerdir. ama yinede kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bilgi görsel iletişim tasarımı dene, oradayım şahsen O_o (ama sınavına 1000+ kişi giriyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 maltepe üniversitesine iyi marmara gsf'ye kötü demek harbiden ilginçmiş. gerçekten hayretle izliyorum şurada konuşulanları. okulu kazanamayıp da bok atma isteği mi acaba bu diye de düşünmek istemiyorum açıkcası ama. maltepe üniversitesi türkiye'nin sayılı kötü üniversitelerinden biri. özellikle gs dalında gerçekten kötü. evet marmara'dan bir kaç hoca oraya geçti ama okul hala kötü. marmara ve mimar sinan'dan şaşma eğer güzel sanatlarla işin varsa. yeditepe de olurdu ama sınavı çarşamba günüydü. ha ama ayrıca tebrikler. sonuçta sınavdan burs alarak çıkmak başarılı bi hareket olmuş. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yani, süper gaz sana bu burs..kafadan kopar marmarayı mimarı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mumu ya pek katılmıyorum. Marmara güzel bir okul değil. Okumazdım,girdik bir kere işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Maltepe'ye birincilikle aldığın burs ile girersen, bursunu düşürmek için hinlik yapmazlar. Çok boşlamadan afiyetle okursun. Benim 1 km ilerimde okul, peki ben nereyi yazdım gebze peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 özel okula gitme, kapitalizme yenik düşersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Valla ne tarz bir insan olduğunu bilmiyorum ama Maltepe her açıdan çok zor bir okul. Hukuktayım, ilk senem bitti, şuan ciddi anlamda her türlü medeni hukuk davasına girebileceğimi düşünsem de kaldım dersten. Korkunç çalışıp, bütün terimleri ezberleyip, bütün olayları(en azından ders kitabında anlatılanları) en ince ayrıntısına kadar biliyor olsamda 20 aldım sınavdan. Tek kişi de değilim ciddi anlamda sınıfta bırakıp para kazanmak için yapıyorlar diye düşünüyoruz.Tek bu ders için de geçerli değil 1 hafta boyunca sabahlara kadar hazırlanıp bir sınavdan 2 alıyorsam ben, artniyet ararım. Bunun dışında genel kesimi conconlar ve ağır abiler oluşturuyor. Bunlardan bir tanesi küpe taktığım için dalmak istedi bana mesela(daha karışık olaylarda vardı ama bahane olarak bunu sürdü ileri). Ama kafa adam yok mu?Eh hala ordaysak var, yoksa illaki kaçardım çünkü üniversitede ciddi bir çevre oluşturmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca okulda yabancı dil bilen sayısı çok az ve başarı ortalaması çok yüksek değil. Bu bir avantaj olabilir sonuçta aralarından sıyrılıp kendini göstermen daha rahat olacaktır. İmkanlar: Sınıflar güzel, büyük ve temiz. Kütüphane küçük ve yetersiz. Kulüpler yeterli ilgi ve destek görmüyor. Oldukça büyük bir kampüs olmasına rağmen fakülteler arası shuttle yok. Okul çok tepede olduğu için kış günlerinde fakülteler arası yürümek zor. Yazın da alev alev. Çevre düzenlemesi olmayan bir okul, bu kadar boş alanı değerlendirmemek aklın alabileceğinin ötesinde, insan çim eker bi uzanırız be. Servis nerede oturduğuna bağlı olarak yetersiz kalabilir. Sonuç itibariyle daha yol alması gereken bir okul. Ha 1-2 sınavdan kalmış olabilirim ama hocalarımız çok iyi en azından işin mantığını kapmakta çok katkıları var. Ama Bilkent'ten öğrenecek çok şey var, ticarethane mantığından biraz uzaklaşması gerekiyor, o paralar sadece cebe değil biraz okulun içine de girmesi gerekiyor ki hem güzelleşsin hem de daha cazip bir yer haline gelsin. Olabildiğince objektif yazmaya çalıştım umarım yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 alırım reklam ajansıma seni ozmn öğren biraz hele ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar