Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazandım! Bursu kazandım!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

1- imkanlar bakımından, maltepe > marmara
2- hocalar bakımından da düşünürsek, en seçkin kadroyu bünyesinde barındırmaya çalışan bir özel üniversite olması. marmaranın hocalarını nerden biliyorsun diyeceksin, bize de geldi çoğu, halen de gelmekte. dekanından bölüm başkanlarına kadar hepsini tanıyorum birebir. bazı adamları var çok değerli, bazıları ise file>open yapmayı sana sorar. bir de söyle bir olayı da var ki, o adamlar marmarada saat başına x ytl ye ders verirken, sana karşı 10x ytl ile de ders veriyor. onun da verdiği 'boost' süphesiz etkileyici bir faktör.
3- burslusun. cebinden 5 kuruş harcamadan en iyi eğitimi alma imkanın var. ha, sosyal olanaklara eğilim gösterirsen o senin bileceğin iş.
4- ironik: marmara'ya girme ihtimalin çok düşük.

edit: biraz olumsuz olmuş ama, öyle. ama ben girme marmaraya demiyorum. sadece kendi edindiğim tecrübeyi ve gözlemlerimi söyleme gereksinimi duydum.

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 16:26 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Marmara Torpille işleyen bir yer =)
Sırf birine torpil geçilsin diye pano indirilip yarım saat sonra yeniden konuldu.
Bir sürü kazanan,kazanmamış gözüktü.
Mahkeme hala sürüyor sanırım.

AZ KALDI AZ.
1 SENE SONRA Marmara Kabusu bitiyor.

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:14 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...