Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 OOOOOOLEEEEEEEEEEEYYYYYYY BEEEEEEEEE! Maltepe Üniversitesi Grafik Tasarım Özel Yetenek sınavında Birinci olmuşum :) Az önce açıklandı sonuçlar. Bursu da kaptım Ohhhhhh çok sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hayırlı olsun. Güle güle kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Gaza geldim Marmara Üni için kasıyorum şimdi. Kazanırsam kaydı aldırıp oraya geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 şiddetli tavsiye: maltepe'de kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Cold nedir o tavsiyenin sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 1- imkanlar bakımından, maltepe > marmara 2- hocalar bakımından da düşünürsek, en seçkin kadroyu bünyesinde barındırmaya çalışan bir özel üniversite olması. marmaranın hocalarını nerden biliyorsun diyeceksin, bize de geldi çoğu, halen de gelmekte. dekanından bölüm başkanlarına kadar hepsini tanıyorum birebir. bazı adamları var çok değerli, bazıları ise file>open yapmayı sana sorar. bir de söyle bir olayı da var ki, o adamlar marmarada saat başına x ytl ye ders verirken, sana karşı 10x ytl ile de ders veriyor. onun da verdiği 'boost' süphesiz etkileyici bir faktör. 3- burslusun. cebinden 5 kuruş harcamadan en iyi eğitimi alma imkanın var. ha, sosyal olanaklara eğilim gösterirsen o senin bileceğin iş. 4- ironik: marmara'ya girme ihtimalin çok düşük. edit: biraz olumsuz olmuş ama, öyle. ama ben girme marmaraya demiyorum. sadece kendi edindiğim tecrübeyi ve gözlemlerimi söyleme gereksinimi duydum. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 16:26 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Pati'nin zeka küpü :P Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Coldwind sen Maltepe'de mi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Tebrik ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 HELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL BİRADERİME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yihuuuuuuu afferin lam! umarım mutlu olursun okuduğun seneler boyunca ve sonrasında.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Grats^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tebrikler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 baslik tam türk filmi olmus ama. Baba, Babacigim!! ehm neyse, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 negzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 gz moruk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 gratz bizim marmaranın iyi hocaları maltepede zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Şu hocayı çok sevdim Niyazi Gündüz Tanıyorsundur belki [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 18:56 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Marmara Torpille işleyen bir yer =) Sırf birine torpil geçilsin diye pano indirilip yarım saat sonra yeniden konuldu. Bir sürü kazanan,kazanmamış gözüktü. Mahkeme hala sürüyor sanırım. AZ KALDI AZ. 1 SENE SONRA Marmara Kabusu bitiyor. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:14 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Marmara güzel sanatlarda torpil olması imkansız prawler. Sağlam bir sistem var orda. Onlarca kişiye bağlı. Anlatamicam şimdi çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar