Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 adobe'nin varsa orjinal satın almak istiyorum, ama kafam karıştı hangisi bulamadım bi yardımcı olursanız teşekkürederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 "Acrobat Writer" derken herhalde pdf yaratmak, düzenlemek falan için program demek istiyorsun(?) Adobe Acrobat ailesi var. http://www.adobe.com/products/acrobat/ Bütçene ve ihtiyaçlarına göre aralarından seçebilirsin. Bununla birlikte free programlar var bu iş için. Neden Adobe almak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 PDF print fln etmek için, denizbankta çalışıyorum ve lisans olması mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Burda satıyorlar. http://forum.paticik.com/forum.php?id=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 adobe reader ile zaten print edebiliyorsun. ücretsiz zaten. düzenlemen lazımsa alman lazım. illa adobe acrobat da almana gerek yok, daha ucuza başka ürünler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 pdf dosyalari uzerinde duzenleme yapmak icin acrobat professional lazim dimi? pdf dosyalarına yazıp çizmek istiyorum,not alabilmem lazım su an cekiyorumda yanlıs şeyi cekmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 acro pro 450$ lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 1. "fox it pro" ya bakın.. pdf leri adobeden çok daha kısa sürede açar ve değiştirmeye olanak sağlar. ama değiştirilmiş öğelerin printout'unda watermark yer alıyor. satın alınmışında bu yazılar gidiyor tabi.. fiyatı da adobeye göre daha ucuz olması lazım 2. "primo pdf" herhangi bir şeyi pdf formatına çevirmek için çok kullanışlı bir program. en başarılı pdf coverterlarından biri kesinlikle. dxf dahil olmak üzere herhangi bir döküman üzerine konulmuş bütün objectleri pdf'ye bozulmadan aktarıyor.. Hızlı ve -en güzelini ise en sona sakladım- BEDAVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben de foxit demek için girmiştim ama bazı pdfleri açmadığı oluyor foxitin. Gerçi parayı banka veriyosa adobe al sana ne hehe. primo iyiymiş bi indirelim bakalım [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 15:21 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 acrobat professional kurdum şimdi. pdf dosyası actim. ustunde elimde kalem varmıs gibi not alip ciziktirebilmek istiyorum ,bulamadım, nasıl oluyor?? edit: buldum tamam pencil tool varmiş [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:12 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aslında foxit reader bin basar adobeye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar