Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: adslde hani sabit ip olmuodu cok cin gordum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 demonoid.com'un sitesinden banlanmış olmayasın. Tracker kapandığı zaman veya çöktüğü zaman o işareti veriyormuş. aynı torrent dosyasını başka bir siteden indirip yüklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ding! Ayarları yapmayı başardım . Fakat hala kırmızı olma olayina bir çözüm bulamadim . utorrent i actiktan belli bir süre sonra kırmızı oluyorlar. xeu banlandığımı sanmiyorum halen çekebiliyorum çünkü sadece kırmızı oldumu baya bi düşüyor hızı Bitcomet te hiç bir sorun yaşamiyorum 100 le çekiyorum Utorrent problemini çözemezsem bırakicam bıktım uğraşmaktan başka bir program ariyicam üyeli siteler icin [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 01:29 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: konuyu okuyamadım da kırmızı "tracker down" değil mi? Doğru, ben bir an yanlış anlayıp piece renklerini yazıvermişim. uTorrent'teki kırmızı dosyalarının tracker statusü offline diyor. Windows firewall'a bak - bazen portların yanında utorrent'i de engellediği oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar