Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 acountu aynı anda açmakta teknik bir sorunum var

copperelf

Öne çıkan mesajlar

bilgisayara hakim arkadaşlara bir sorum olacak;
çift monitörlü bir makine kullanıyorum. 2 accountu açıp pencerelerden bir tanesini sağ monitore diğerini sol monitore atıp oyun oynuyordum. ekran kartımı değiştirme kararı aldım. son model ekran kartlarından kaç tane getirttiysem normade yaptığım bu olayı gerçekleştiremedim. 2 account aynı monitorde rahat rahat çalışırken oyun pencerelerinden bir tanesini diğer monitore attığımda makina inanılmaz kasılıyor. öyleki ilk pencereye geri almak zorunda kalıyorum. eski kartımla bunu sorunsuz yapabildiiğime göre bunun benim atladığım bir ayarı olsa gerek. o ayarı bulamıyorum bir türlü. bu konuda bir fikri olan varsa lütfen beni bilgilendirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanirim soyle bi fikrim var benim ne derece dogru bilemem :

Ekran kartinin kasilmamasi normal ikisini ayni ekranda acinca sonucta sanrim biri altta kalio...Ama iki monitor birden kullaninca haliyle ikisine birden yetismeye calisio ekran kartin bu nedenle essekler gibi kasiyo olmasi muhtemel :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

nası yani ilk dediğinizi annamadım aynı anda 2 desktop mu çalıştırabiliyosunuz??
yani bu şekil bir ekranda daoc oynarken TV ye divx aktarabilir miyiz??
3 günce önce radon 9600 pro aldım pek mutluyum[hline]Qal 50 Armsman 7L5
Qalice 42 IceWiz 1L4
Margot 48 Theurg 3L7
Sosyal ağlarda paylaş

evet qal. sağ tuş-özellikler-ayarlar-gelişmiş-ekranlar
hiç denemedim ama dediğini yapabilirsin sanırım.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN

[Bu mesaj malsahibi tarafından 02 October 2003 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...