zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne badakı ya adam cinsel açıdan eksikliğini diğerlerinden farklıyıma yeni bir kavram yaratarak getirmeye çalışıyor. hani bu adama hem bu cinsel organ hem bu beyin fazla gelmiş ekstradan kavram arayışına yönelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Fuzuli vari ask dedikleri ne peki? melankoli mi? bi de, badak sozcugu tdk sozlugunde yok, napcaz? boşa çabalama sen de badaksın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne yani "abazan" ile "badak" arasindaki farkin belirleyicisi, yapilan masturbasyonun içerigi ile mi ilgili? hem badak olacaksin, hem de mal elde gezecek gerçek a$ki bulunca saplayacaksin.. oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: mal elde gezecek gerçek a$ki bulunca saplayacaksin.. olay bu dayıço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Badağım utanıyorum kızlardan ama.çok değişik bişey lan adamlar gidiyo yavşıyo öyle sen hoşlansan falanda bakıyosun öyle zaten hep durmıyacak mı orada diyosun, "varlığı bile yeter abi" triplerine giriyosun olmuyor öyle tabii. bilmek lazım bunları , biri beni buluncaya kadar elvada şimdi. * sigh * [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:32 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hocalar toparlanın, kenardan köşeden izlemekle olmaz bu işler, kendimden biliyorum. Çekindiğin insandan zaten uzaklaşırsın belli sürede. Gidip duygularınızı belli edinde kız olumsuz cevap verse bile geride durduğundan fazla birşey kaybetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Evet. Reddedilsen bile hiç söylememekten çok daha iyi. Suçluluk duymazsın,kendine kızmazsın çünkü. Olumlu karşılık alırsan ne ala. Olumsuz alırsan da olay şöyle devam etmeli: "Ben elimden geleni yaptım o istemedi.Salak kız beni kaçırdı. Ya şu Ayşecan da fena değil hani... " edit: Son bir ek. Açılmakta ne kadar geçikirseniz kıza o kadar saplantı beslersiniz,sonunda kızdan karşılık alamadığınızda bütün herşeyin içinizde çok fena bir şekilde patlama olasılığı artar. E tabi önemli olan patlamaya izin vermemek. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Benim cok güzel bi bardağım var. tapıyorum ona. kırılcak diye kullanamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 enteresan gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kızları anlayışa davet ediyoruz nesi enterasan arkadaşım? anlaması lazım yani herşeyi biz mi teklif edicez bakın ; rusyada kızlar teklif ediyomuş mesela di mi? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 00:02 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Uni.de kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 emo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yok kiloluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 omg last post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 unide kızlar teklif etmekle kalmıyorlar merak etmeyin hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eheh o nasıl bir posttur =) insana şevk geliyor walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 üni de ne teklif etmesi yaaa, direk gelip veriyolar... teklifle zaman mı kaybedecez diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar