Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 geçen bir kopek sevdim o günden beri kasınıyorum, pirelendimmiki? işin kotusu kaşıngaçım da yok , ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tshirtünün etiketi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bu köpek bitlidir diye düşünüp yine de dayanamayıp sevdiysen psikolojik olabilir.Ha yok direk giriştim kopeğe kaşındım dersen alerji falan olabilir bi doktora gozük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 semt pazarlarında kaşıngaç satılır. en yakın nerdedir bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 benim bildiğim köpekten insana geçmio pire mire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sen yanlış biliyon fghdhfd.Bu arada dünyanın en iyi zıplayan canlısı piredir.Kendi ağırlığının 10 katını taşıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ağırlık taşımayla zıplama ne alaka.boyunun 55 katı zıplıyo biliyom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Temel pireleri incelemeye karar verir. Zıpla der, zıplar. 1 bacağını kesip zıpla der yine zıplar. 2. bacaını keser soruyu yineler yine zıplar. 3,4 diye giderken.5. bacaınıda keser zıpla der pire zıplamaz. Defterine not düşer: 5 bacağı kesilen pire sağır olii. Not: kaç bacakları var bilmiyorum, bu mesajda 6 tane bacağı olduğu varsayılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 onu geçte git yıkan diyorum othranx [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 02:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fenistil jel sür. :) ehehe.. ne zman anneme şuram kasınıo sinek ısırdı fln desem bana bunu der :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 benimki kaşı der kaşınıyo desem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 haha.. bide kolanya sürme olayı vardır.. böle kolanyayı sürünce bi yanma hissi olur ki onu cok severim =) piskolojik olark ''evet yandı o zman kaşınmicak'' moduna giriosun. (en azından ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yağ sürüyorlardı bir de. duyduğuma göre. cidden. @urmesque imzanın açılımı ne bilmiyorum ama kendime göre açtım hehe. battle star galactica çok küçük gemi açmasam daha mı iyiydi? galba. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 02:41 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yağı bilmiorum valla @mrlevie; valla açılım bi hoş olmuş :) ama bu diil tabii ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 soğuk su ile duş al. en azından bir süreliğine geçiyor ardından en yakın eczaneye git ve durumunu anlat ona göre şampuan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar