Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.İstanbul-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet iki aynı resim ve sürekli kışkırtmaya yönelik mesajlar atan gereksiz insanların hiç bir değeri olmayan yorumlarını okumak canımı sıkıyor.. Olamaz mı?
Mesaj tarihi:
Yarıldım ya.
Bu kadar kolpa olmaz bi resim şeysi.
İşte gol
http://www.youtube.com/watch?v=u1-_izrafPU
dk 57.
başka videolarda da izledim.Carlos dinlenirken top oyunda değil.
Serbest vurus hazırlıgı yapılıyor.
Dinlendikten sonra ayaga kalkıyor. O sırada hala top oyunda değil.
Carlos kafa topunda adam tutmaz zaten.
Kontra için ceza sahası önünde bekliyor.
Bu kadar aptal bişi görmedim ben hayatımda.
Futboldan bu kadar anlamayan bi insan ancak bu kadar gerizekalı bişi yapıp üstüne dalga geçebilir heralde.
Bilmemek ayıp değil de, komik duruma düşüp eğlendirmeniz hoşuma gidiyor insanları.he gülüm he :D
Mesaj tarihi:
Herkes tabii bi nebze birbirini kışkırtmaya çalışıyor ama bokunu çıkarmak ayrı bir mesele.. Ha nocom o yüzden yörüngeye uçtu, eğer nocom yörüngeyi hakettiyse lucky hayli hayli hakediyor..
Mesaj tarihi:
sallama ya. ne çok eleştirilmiş. sanki fransada RTL de spor programına katıldın.
yok orda bişi. sen izle bi daha. hatta izleme, nası olsa anlamicaksın bişey yine.
git çay koy bi sen.
Mesaj tarihi:
yaa fistann bazı şeyleri öğrende gel ben yeterince izledim sende birkez daha izle istersen..

tarafsız birisi dese lucky insanları kışkırtıyor ama senin demen birazza garip oluoo...

aynılarını sen yapıyorsun
Mesaj tarihi:
Arkadaşım izlemicem ya zorla mı? izle de izle. neyi izlicem Henry'yi tutmamış Carlos tutamazda zaten neyi izliyim bi daha? görünüyo hersey işte.
Adam sol bek, boy 1.68, Henry 1.88.
hava topunda tutması zaten salakça bişi olur neyin tartışmasını yapıyosun sen burda?
Mesaj tarihi:
Carlos Fenerbahçeye gelmeden önce herkesin ideal ilk 11inde vardı.. Ama ne oldu? Carlos Fener'e geldi, inanılmaz bir eziklik ve kıskançlık başladı..

Roberto Carlos birden kötü futbolcu oldu!

İşte bu ezikliği ve kıskançlığı luckyde gayet net görebilmekteyiz
Mesaj tarihi:
Lucky'i savunmuyorum, ama şu an toplanıp onu çarmıha germeye çalışmanızı da anlamıyorum.
Böyle çok adam var forumda, her takım taraftarı arasında.

(Ha olan tarafsız ya da doğru bildiğimden yana olduğum için bana oluyor. "Anladın mı" manasında "kapiş?" yazdım diye gidip şikayet birisi misal, uyarı aldık bedavadan)
Mesaj tarihi:
Yahu yapmayın etmeyin. Roberto Carlos'tan bahsediyoruz. Dünyanın en tanınmış 3-5 futbolcusundan biri. Hani yaşlandı maşlandı denir de adamın yeteneğiyle yararlılığıyla falan dalga geçilmez, ayıptır günahtır.

Eskiden ne güzel Servet vardı dalga geçerdik kimse bişey diyemezdi her şey ortadaydı çünkü. Şimdi Servet'i de biz aldık dalga geçemiyoruz ki
Mesaj tarihi:
fistan haklısın tartışacak birşey yok bencede... lol

yani adam sol bek die hennry önünden geçsin ne olacak... yarın öbürgünde ümit karan geçer lol adlkjaslkasd
Mesaj tarihi:
Lucky, ya Beşiktaş ya da Galatasaraylı olduğunu tahmin ediyorum. Bir Beşiktaş ya da Galatasaraylı olarak sen maçları iyi analiz eden biri olsan buraya bu mesajları ve resimleri atacak halin olmazdı...

Herkesin önce iğneyi kendine batırması lazım biraz.
Mesaj tarihi:
said:
yani adam sol bek die hennry önünden geçsin ne olacak... yarın öbürgünde ümit karan geçer lol adlkjaslkasd

ya lol rewendor eyvallah abi aranızdaki farkta buymuş lakiyle.2 gün sora orhan aq ın balta servetin önünden roberto geçerse nolcak peki?veya kezman?
Mesaj tarihi:
ya adam parasını almış, 10 gün türkiyedeyken 2 araba firması 500 milyarlık araba hediye etmiş, fener formasını satmış ne kasıyosunuz bu kdr, roberto carlos tabiki fenerbahçede başarılı olamıycak. Adam defansif bi adam değil, atağa çıktığında beckhamla, gutiyle duvar pası yapıyo bindiriyo sıfıra iniyo ortalıyo nistelrooy vuruo. Fenerde koşuyo boşa pas veren eden yok beziyo dönüo. Ne bekliyosunuz sol kanatta geçirmesin kimseyi mi. Hem yapamaz, hem yapmaz.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:13 tarihinde, bLaQ tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...