Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.İstanbul-Fenerbahçe

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Yarıldım ya.
Bu kadar kolpa olmaz bi resim şeysi.
İşte gol
http://www.youtube.com/watch?v=u1-_izrafPU
dk 57.
başka videolarda da izledim.Carlos dinlenirken top oyunda değil.
Serbest vurus hazırlıgı yapılıyor.
Dinlendikten sonra ayaga kalkıyor. O sırada hala top oyunda değil.
Carlos kafa topunda adam tutmaz zaten.
Kontra için ceza sahası önünde bekliyor.
Bu kadar aptal bişi görmedim ben hayatımda.
Futboldan bu kadar anlamayan bi insan ancak bu kadar gerizekalı bişi yapıp üstüne dalga geçebilir heralde.
Bilmemek ayıp değil de, komik duruma düşüp eğlendirmeniz hoşuma gidiyor insanları.he gülüm he :D
Sosyal ağlarda paylaş

Lucky'i savunmuyorum, ama şu an toplanıp onu çarmıha germeye çalışmanızı da anlamıyorum.
Böyle çok adam var forumda, her takım taraftarı arasında.

(Ha olan tarafsız ya da doğru bildiğimden yana olduğum için bana oluyor. "Anladın mı" manasında "kapiş?" yazdım diye gidip şikayet birisi misal, uyarı aldık bedavadan)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu yapmayın etmeyin. Roberto Carlos'tan bahsediyoruz. Dünyanın en tanınmış 3-5 futbolcusundan biri. Hani yaşlandı maşlandı denir de adamın yeteneğiyle yararlılığıyla falan dalga geçilmez, ayıptır günahtır.

Eskiden ne güzel Servet vardı dalga geçerdik kimse bişey diyemezdi her şey ortadaydı çünkü. Şimdi Servet'i de biz aldık dalga geçemiyoruz ki
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam parasını almış, 10 gün türkiyedeyken 2 araba firması 500 milyarlık araba hediye etmiş, fener formasını satmış ne kasıyosunuz bu kdr, roberto carlos tabiki fenerbahçede başarılı olamıycak. Adam defansif bi adam değil, atağa çıktığında beckhamla, gutiyle duvar pası yapıyo bindiriyo sıfıra iniyo ortalıyo nistelrooy vuruo. Fenerde koşuyo boşa pas veren eden yok beziyo dönüo. Ne bekliyosunuz sol kanatta geçirmesin kimseyi mi. Hem yapamaz, hem yapmaz.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:13 tarihinde, bLaQ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...