Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 zuahuhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hoşlanmadığınız iki resim görünce hemen yörünge dışı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yok ben resimden değil direk kendisinden ve yazdıklarından hoşlanmıyorum.boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Evet iki aynı resim ve sürekli kışkırtmaya yönelik mesajlar atan gereksiz insanların hiç bir değeri olmayan yorumlarını okumak canımı sıkıyor.. Olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bu sayfayada atar şimdi aynı resimleri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Futbol bölümüne kışkırtmaya yönelik olmayan mesajlar atan ve yazıları okumaya değer olan 5 kişi saysana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yarıldım ya. Bu kadar kolpa olmaz bi resim şeysi. İşte gol http://www.youtube.com/watch?v=u1-_izrafPU dk 57. başka videolarda da izledim.Carlos dinlenirken top oyunda değil. Serbest vurus hazırlıgı yapılıyor. Dinlendikten sonra ayaga kalkıyor. O sırada hala top oyunda değil. Carlos kafa topunda adam tutmaz zaten. Kontra için ceza sahası önünde bekliyor. Bu kadar aptal bişi görmedim ben hayatımda. Futboldan bu kadar anlamayan bi insan ancak bu kadar gerizekalı bişi yapıp üstüne dalga geçebilir heralde. Bilmemek ayıp değil de, komik duruma düşüp eğlendirmeniz hoşuma gidiyor insanları.he gülüm he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Herkes tabii bi nebze birbirini kışkırtmaya çalışıyor ama bokunu çıkarmak ayrı bir mesele.. Ha nocom o yüzden yörüngeye uçtu, eğer nocom yörüngeyi hakettiyse lucky hayli hayli hakediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lucky yörünge dışı pls. nedenleri; 1. Futboldan anlamıyor 2. İnsanları kışkırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 istersen bir daha izle...... carlosun yaptığı bu olay maçtan sonrada çok eleştirildi.. futboldan anlamayanlar belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Fistan sen hiç kışkırtmıyosun insanları........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konu nerelere gelmiş ya . Olan bizim aziz resmine oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sallama ya. ne çok eleştirilmiş. sanki fransada RTL de spor programına katıldın. yok orda bişi. sen izle bi daha. hatta izleme, nası olsa anlamicaksın bişey yine. git çay koy bi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Roberto Carlos defansın göbeğinde mi oynuyor ki Henry'i tutsun? Juan var Lucio var Cris var.... Bu adamlar varken Roberto Carlos'a git Henry'i tut diye ya Daum söyler ya da Zico... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yaa fistann bazı şeyleri öğrende gel ben yeterince izledim sende birkez daha izle istersen.. tarafsız birisi dese lucky insanları kışkırtıyor ama senin demen birazza garip oluoo... aynılarını sen yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Arkadaşım izlemicem ya zorla mı? izle de izle. neyi izlicem Henry'yi tutmamış Carlos tutamazda zaten neyi izliyim bi daha? görünüyo hersey işte. Adam sol bek, boy 1.68, Henry 1.88. hava topunda tutması zaten salakça bişi olur neyin tartışmasını yapıyosun sen burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Carlos Fenerbahçeye gelmeden önce herkesin ideal ilk 11inde vardı.. Ama ne oldu? Carlos Fener'e geldi, inanılmaz bir eziklik ve kıskançlık başladı.. Roberto Carlos birden kötü futbolcu oldu! İşte bu ezikliği ve kıskançlığı luckyde gayet net görebilmekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lucky'i savunmuyorum, ama şu an toplanıp onu çarmıha germeye çalışmanızı da anlamıyorum. Böyle çok adam var forumda, her takım taraftarı arasında. (Ha olan tarafsız ya da doğru bildiğimden yana olduğum için bana oluyor. "Anladın mı" manasında "kapiş?" yazdım diye gidip şikayet birisi misal, uyarı aldık bedavadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yahu yapmayın etmeyin. Roberto Carlos'tan bahsediyoruz. Dünyanın en tanınmış 3-5 futbolcusundan biri. Hani yaşlandı maşlandı denir de adamın yeteneğiyle yararlılığıyla falan dalga geçilmez, ayıptır günahtır. Eskiden ne güzel Servet vardı dalga geçerdik kimse bişey diyemezdi her şey ortadaydı çünkü. Şimdi Servet'i de biz aldık dalga geçemiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fistan haklısın tartışacak birşey yok bencede... lol yani adam sol bek die hennry önünden geçsin ne olacak... yarın öbürgünde ümit karan geçer lol adlkjaslkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lucky, ya Beşiktaş ya da Galatasaraylı olduğunu tahmin ediyorum. Bir Beşiktaş ya da Galatasaraylı olarak sen maçları iyi analiz eden biri olsan buraya bu mesajları ve resimleri atacak halin olmazdı... Herkesin önce iğneyi kendine batırması lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben Galatasaraylıyım... ayrıca ne alakası var dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: yani adam sol bek die hennry önünden geçsin ne olacak... yarın öbürgünde ümit karan geçer lol adlkjaslkasd ya lol rewendor eyvallah abi aranızdaki farkta buymuş lakiyle.2 gün sora orhan aq ın balta servetin önünden roberto geçerse nolcak peki?veya kezman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ya adam parasını almış, 10 gün türkiyedeyken 2 araba firması 500 milyarlık araba hediye etmiş, fener formasını satmış ne kasıyosunuz bu kdr, roberto carlos tabiki fenerbahçede başarılı olamıycak. Adam defansif bi adam değil, atağa çıktığında beckhamla, gutiyle duvar pası yapıyo bindiriyo sıfıra iniyo ortalıyo nistelrooy vuruo. Fenerde koşuyo boşa pas veren eden yok beziyo dönüo. Ne bekliyosunuz sol kanatta geçirmesin kimseyi mi. Hem yapamaz, hem yapmaz. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:13 tarihinde, bLaQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lorrotar o mesajı rewendor atmamış yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar