toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bu zico nasıl bi teknik direktördür ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 belediye çukuru feneri de buldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: "Büyükşehir çalışıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lincoln .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 birbirinizi provoke edici mesajlar atmayın. bu sekilde göze batan mesaj atanlar uzaklaştırılıyor siteden haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 İlk hafta bütün büyük takımlar böle sonuçlar alıyo zaten(her ligde), ama belediye takımı fena deilmiş iyi takımlarda oynamış baya bi veteran oyuncu var ilyas,sertan gibi. Teknik direktorleride saglama benziyo hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bence kesin yorum yapmak için erken, sezon açılışı sürprizlere gebedir; 3 hafta sonra daha düzgün yorum yapabiliriz takımlar hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1 hafta yetmiyosa 3 hafta da yetmez. ilk yarının sonunda bile kesin bişey konusulamaz. sezonluk yorum yapmayalım zaten maçı konusalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 carlosss hakeme küfüretmiş umarım gereken cezayı alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kıskananlar çatlamış bakıyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 arka sayfada kalmasın diye aynı mesajı bidaha atıyo çakal.bende şikayet butonuna basarım misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 nie alınıyosunuzki gerçekleri kot-yduk ortaya..... kıskanıyoruz carlosu aslkdjaslkjdalkjasld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lol arkadaşım sorunların var heralde. bi önceki sayfaya da koymussun aynı resimleri. bu kadar kıskanmanıza gerek yok. sakatlık olmustur, nefesi kesilmiştir vs. sizde yok diye üstüne gitcek şeyler arıyosunuz biliyoruz gs nin halleri. şaban albümü yaptırmayın şimdi bize euıheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 insanlara ÇAKAL die hitap edersen bende basarım şikayet butonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 AGA REP VERDİM CAPS'LERE. Bunun videosu yok mu? sfasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 senin için videoda bulurum ben fistan adkjlasljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 o zaman terazine abanıcam dostum. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lucky gibi gereksiz arkadaşların biraz yörüngede dolaşması kanaatindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 neden bu kadar rahatsz oldunuzki.. oysaki süper kupa maçından sonra her sayfayı sizler resimlerle DOLDURUYORDUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 o maçla ilgili resimlerle dolduruyoduk biz ? alakasız boş ve içinde gereksiz yorumlar olan resimlerle değil ? ok arkadaşım ? [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:40 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 senin düşündüğünün aksine resimden rahatsız falan olmadım. bişeyi açıklamaz ki bu resimler. sadece senin kasıp bişeyler anlatmaya çalışmana güldüm geçtim. bence diğerleri de öyle yaptı. he carlos durmus orda dinlenmiş. eyvallah. golde olmuş. süper. Henry'de iyi gol atar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 olabilir bende carlosla ilgili bi resim koydum.. dün maçta hakeme küfür edip gene rengini belli etmişya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 zuhauha bence cok komik carlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar