Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer paticik

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yok küçükyalıda laz bi net cafe sahibi vardı, csden bilen bilir belki ONC. O'nun söyleyişi... Böle kütenk efektiyle beraber telaffuz ediyodu resmen. "AHA LAMER!" diye. O adam olayın özünü yakalamıştı.

gençlik anıları işte:P lise zamanları falan...

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.haydisohbet.com/sozluk/paticik_com.html

dağılın hadi dağılın eheh. bakın burda da lamer mekanı fln demişler. ama şimdi adamlara da hak veriyorum. knight online forumu için üye olan bi yığın gerizekalı vardı. ha düzgün adam yok muydu öyle gelen? vardı onlardan da ama genele oranlar azlardı. harbi kanser olmuştuk bi ara knightcı kesim yüzünden. iyi ama böyle negzel üyelik fln kapalı. mesela birine 'olm napmışın la' fln dediğin zaman, 'ben nerden senin oğlun oluyom amugoyuyem!' diye cevap almıyoruz fln kaynaştık iyice. ha annene sor o anlatsın desen mesela olmaz :D kendin banlanıyon sonra :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
dogrusu bilmiyorum shiftdelete'de boyle bi mesaj gormeyi ummazdim yani daha dogrusu troy denilen moderator yoneticisi bu konuda duzeltme yapsa iyi olur cunku shiftdelete gercekten turkiye'de iyi seyler yapmaya calisan ve iyi gruptan olusan bir site. buyuk bir ihtimalle pati'nin basarisini cekemeyen veya banlanmis olan birisi yazmistir bunlari..
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece forumdaki bir kişinin, bir mesajı... Gören de hibine paticik diye göt resmi koyup flash banner yapmışlar, yanda da hop hop paticik petition diye imza topluyorlar sanar. Böyle şeyleri gülüp geçeceksin yoksa taşak malzemesi olursun. Biri lamer paticik dediğinde hakkında 6 sayfa tartışılıyorsa diyen kişi amacına ulaşmış olsa gerek.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:48 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...