Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yok küçükyalıda laz bi net cafe sahibi vardı, csden bilen bilir belki ONC. O'nun söyleyişi... Böle kütenk efektiyle beraber telaffuz ediyodu resmen. "AHA LAMER!" diye. O adam olayın özünü yakalamıştı. gençlik anıları işte:P lise zamanları falan... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 00:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 http://www.haydisohbet.com/sozluk/paticik_com.html dağılın hadi dağılın eheh. bakın burda da lamer mekanı fln demişler. ama şimdi adamlara da hak veriyorum. knight online forumu için üye olan bi yığın gerizekalı vardı. ha düzgün adam yok muydu öyle gelen? vardı onlardan da ama genele oranlar azlardı. harbi kanser olmuştuk bi ara knightcı kesim yüzünden. iyi ama böyle negzel üyelik fln kapalı. mesela birine 'olm napmışın la' fln dediğin zaman, 'ben nerden senin oğlun oluyom amugoyuyem!' diye cevap almıyoruz fln kaynaştık iyice. ha annene sor o anlatsın desen mesela olmaz :D kendin banlanıyon sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hepsi Cons'un suçu, bonzi yapalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi cidden eski topiclere bakıyorum arasıra tarihte falan harbi lamer paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben baktıgımda bazı belirli kişilere ve kendime, ''Büyümüşüz lan'' diyorum. Dil olarak olsun, tavır olarak olsun. Ben böyle bir topic'e hangi akla hizmet ciddi mesaj atıyorum, gitmeliyim. Le Le Le Vanille! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dogrusu bilmiyorum shiftdelete'de boyle bi mesaj gormeyi ummazdim yani daha dogrusu troy denilen moderator yoneticisi bu konuda duzeltme yapsa iyi olur cunku shiftdelete gercekten turkiye'de iyi seyler yapmaya calisan ve iyi gruptan olusan bir site. buyuk bir ihtimalle pati'nin basarisini cekemeyen veya banlanmis olan birisi yazmistir bunlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 haydisohbettekilere koptum diyim sadece. Biz lamersek onlar ne çok merak ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 haydisohbet'te yazılanlar ekşiden alıntı olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sadece forumdaki bir kişinin, bir mesajı... Gören de hibine paticik diye göt resmi koyup flash banner yapmışlar, yanda da hop hop paticik petition diye imza topluyorlar sanar. Böyle şeyleri gülüp geçeceksin yoksa taşak malzemesi olursun. Biri lamer paticik dediğinde hakkında 6 sayfa tartışılıyorsa diyen kişi amacına ulaşmış olsa gerek. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:48 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 azuhahah harbiden hic alınmaya bile gerek yok yazdığı konuya bak :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence CoNNroaD'a neden küçüklü büyüklü nick aldığını soralım. o da "eski nick abi napalım, değiştiremiyoruz da" dediğinde dalalım. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hepimiz lameriz beyaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fistan hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Laraken'in dediğini diyecektim ben de. Rumuzu CoNNroaD olan birinin paticiğe lamer demesini mi takıyorsunuz? Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lamer mi leymır mı şimcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Leymır demelerinin sebebi benim nikneym mi oldu bilmiyorum, yine diyorum 13 yaşında bu nicki alan çocuktan ne beklersiniz efenim, DEĞİŞMEK İSTİYORUM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar