Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bu net ne zaman 1024 oldu bende bu sorunu yaşamaya başladım.Nokta koyma özelliğini kaybetti internetim.Ne indirirsem nereden indirirsem aynı kalıyor %99 da nokta koyamıyo bir turlu.Onerileriniz var mı ? [Modeme restart atmayı denedim defalarca.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 third party kullanmadan yapınca benımde bıtmıyor malesef 3 topic açtım tık yok cvp gelırse banada söylersen sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Flashget en son sürümünde bu sorunu çözdüğünü yazmıştı, onu deneyin isterseniz (rapidde çalışmaz tabi dikkatli olun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 flashget bi sürü salak şeyler yapıyo yanlız güvenmeyin çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 flashgetin hiç yamuğunu görmedim çok kral program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 başlığı açan arkadaşda büyük ihtimal normal download yapıyor bundan vesile bitmiyor aynı benım gibi zaten third party kullanıp ( flashget) download yaptığımızda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benimde flashget'te 2. %99 da kalan bi download'um var... bi çözüm pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ittir %100 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 flashgetle bi kaç kere bende yaşadım o sorunu. Ne alakaysa %99 da takılıyor. durdur başlat falan hiç bişey fayda etmiyor. DownloadStudio yu kullanıyorum şimdi. Tavsiye ederim, kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 linux'ta bu sorun download etmeye çalıştığım directory'e yazma yetkim olmadığı için oluyodu. bu tarz bi şeyle bi alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya bunu yapmicaktım ama dayanamıyorum kusura bakma Allah tamamına erdirsin :C :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yurt dışı çıkışlarımızı falan çok iğrenç bi hale getirdikleri için artık bağlantılarımız artsada, site mite açamıyoz. sadece dl var görünüyo o kadar. sorunun muhtemelen bağlantılarla alakalı. önerim şey denemen, localda bir html in içine bi zip koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar