EharD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Arkadaşlar aranızda mutlaka hatırlayanlar olacaktır. Lost Vikins adlı bi oyun vardı yıllar önce çok severek oynardım. Şimdi bi nostalji yapayım dedim. Oyunu windows üzerinde dosta açtığım zaman aşırı bir takılma oluyo takılarak çalışıyo oyun. Bunun çözümü hakkında ne yapılabilir?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dosbox arat googlede - kur onu, gerisini düşünme.
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yükledim ama bi değişiklik olmadı. başka bi versiyon mu indirmek lazım?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 son versiyonu neyse onu kur.. bir de ayarları ile oynaman lazım.. yine google bu konuda yardımcı olacaktır
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tamam pek acik anlatmamis arakdas dosbox yukliceksin oyunu ordan calistiricaksin :) eger ooleyse zaten, mouse unla oyunun ustune tiklayip ctrl + F12 ye bas bi kac defa cpu cycles i arttir abandonia.com a gidersen orda anlatirlar kesin biri yasamistir o sorunu daha onceden, ben de duzgun calisiyordu oyun ama
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bazen dosbox yeterli olmuyor... Ses te takılmasına neden olabiliyor.. http://sourceforge.net/projects/vdmsound/ Şunu çek, intructionları oku düzelebilir
Öne çıkan mesajlar