xieon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Geçenlerde köstekte bulduğum bir grup Groza. Destek olmak ve denemek amaçlı aldım albümünü. Bazı şarkıları falan hoşuma gitti ben de sizinle paylaşayım dedim. Bu arada albümün adı "Geçmişin Kasvetli İzleri". Bu da albümden "Fısıltılar seni söyler" adlı şarkının linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bahadır Uludağlar iyidir. Çoluk çocuk gotik blekçilerimiz devamlı bok atar bu adamın gruplarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pardon ama sahneye çıkıp üstüne başına domates suyu dökerse sadece gudikler değil kargalar da güler, gülebilir. biz sahnede dalak parçalayan, gerçek insan kafatası yalayan gruplar gördük 90ların ikinci yarısında, domates suyu kesmiyo pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 onlarada gülmüyor değildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 domates suyu diil ki şalgam suyu. heheh. çok meşur olmuşlar ama o hadiseyle. bu arada kapaktaki görseli ben yaptım ha o albümde. :) baadır rezil etmiş sonra ama ossun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ahahah şalgam suyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Abi kan vahşet istiyorsanız günde 2 kaşık goregrind iyi gider, hatta çırak arayan kasap bulun, oh mis takın mp3 playerı dinleyin disgorge'unuzu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dinlemissin ki biliyosun simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Beyler konuyu iyice sapıtmıyalim :D Neyse bir de horace mümkünse resmin orijinal halini koyabilir misin? Merak ettimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şarkıyı beyendim güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.bahadiruludaglar.net/groza/index2d.html vokalini çok beğendim özellikle. bu kadar sağlam türkçe brutal yapabilen duymadım/görmedim başka. makyajlarda abbath a benzemiş , helalsin! siteden indirebilir 4 şarkısı daha var onlarıda beğendim. paylaşımın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ya aslında tüm albümü atabilirim rapide falan bulması zor olabiliyor çünkü ama ne bilim adamada destek olalim istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 atmaman daha iyi olmuş dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kim ya da ne aklına girdiyse çocuğun, peşini bırakmıyo hala o şalgam hadisesi. Velakin çok güzel müzik yapıyo, budur önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hakkında daha iyi bilgi sahibi olmanız için buyrun bir başka parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 edit:neyse ben konuyu dağıtmıyım [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:00 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ohhh cidden iyimiş ben epey beğendim. türkçe olan parça damarmış feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben albüm kapağına bittim; Müziği beğendim ama türkçe olunca biraz garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar