MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 arkadaşlar kuzenim smallville in 6. sezonunu hdtv özellikli olarak bulmuş 4 dvdde getirmiş. fakat çalıştırmak istediğimde ses-video senkronizasyonunun olmamasını geçtim video da ses de aşırı zorlanarak geliyor. codectendir belki dedim codecleri güncelledim olmadı. değişik media player kullandım olmadı. bilgisayarım dandik bir makine de değil. Pduo 2,66ghz 1gb ddrram 512mb sapphire x1600 ekran kartı önceki hiç bir filmde-dizide bunu yapmamıştı. kuzenime sordum sende çalıştı mı diye gayet güzel bir şekilde çalışmış. hatta dosya adını da vereyim smallville.s06e01.hr.hdtv.ac3.5.1.xvid-nbs.avi harddiskten çalıştırıyorum. bir de sanırım yukarıdaki sorun nedeniyle de dvdlere de yazamıyorum. sıkışmış haldeyim. bir yandan 16gb yerimi kaplıyor. bir yandan silmek istemiyorum. var mı bi çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi converter ile dönüstür öle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 player'ını değiştirmeyi dene. vlc ve bs yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o bilgisayara normal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kasması mı normal anlamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 GOM Player diyorum. GOM Player işlemciye yüklenme yoğunluğu seçilebildiği ve bunu kurulum anında sorduğu için kasmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende gecen hd dvd olarak ghost rideri indirdim, x264 codeclerini falanda indirdim ama gom playerda cok az bi tkailma oluyo 2 saniyede bir falan cok ufacik bi takilma oluyo. bilgisayar intel core 2 quad 2,6, 4gb ram anlamadim neden oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Priority'i düşürün abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 coreavc yi yüklemeyi deneyin derim. Oda bir codec ama dah abaşarılı tabii ki paralı nasıl bulacağınız size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar