someone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 1. si snatch filminde brad pitt'in annesinin uyuduğu karavanı yakıyolar, böle brad koşarak geliyo, karavana gitmek istiyo arkadaşları engel oluyo fln sonra kameralar buna dönüyo bu böle ağlamaklı gözlerle yanan karavana bakıyo, gözlerinin içinde alevler yansıyo, tam o enstantane lazım 2. si de metallica - frantic klibinde adam kanepede düşünceli bi halde otururken kameralar adamın sigarasına geliyo sigara böle bitmek üzere full küll birikmiş, tam o enstantane lazım biraz zor bi ihtimal bu ss'leri koymanız ama şansımı deniim dedim[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ohaa biraz zor değil nerdeyse imkansız :D[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 antalyada olsam sana o bred sahnesini hemen verirdim, because o film full halde arkın hdd sinde var, ayrıcana diğer bir manyak metalikacı arkada gidip diğerinin ss sini alırdım ama gel görki evden uzak sıla hasretinlen yanıp dudutuşr vaziyette sana bunu yazıyorem...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ah keşke[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ohannes[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Abi simdi herkes ohannes dese bu topicin amacina uyar mi? madem bulamiyorsun sus çekil kenarına..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Estel_Anorien, 13 October 2003 21:00 tarihinde demiş ki: Abi simdi herkes ohannes dese bu topicin amacina uyar mi? madem bulamiyorsun sus çekil kenarına..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Bir nevi uplamış işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Yanlış quote örneği için teşekkür ederiz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 rica ederim, cevabım sanaydı ama araya mesaj girmediğine göre quote özelliğini kullanmama gerek yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 nerden buluncak onlar lem[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya bana dialup'la klibi çektirtmeyin şimdi nette de aradım bulamadım snatch in dvd si olan biri fln yokmu ya yada frantic'in klibi çeken biri bende şans olsa kız doğardım zaten[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 elde etmesi zor enstantaneler gerçekten hehe[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ben koyiyim da (frantic) print screenle almiyo ss sini[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bi de bnm video da okuz gibi urbanchaosvideos yaziyo...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 media playerla ss nasıl alınıyor söyle, istersen tüm snatch filminin ss'lerini koyuyum siteme..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bende direk printscreen'e basınca alıyo valla hem küçük boyuttayken hem full ekrandayken denedim ikisinde de aldı alla alla, şansa bak ya[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 filmi harddiske atıp açzanıza bi filmi belki cd den açınca almıodur ss[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 kocaman urbanchaosvideos logosu var altta sorun olmassa koyarim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 rica edicem[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 enteresan bi sekilde olmuyo print screen e basiyorum bir full screen kaydetmiyo ikincisi save as yapiyorum karanlik ekran cikiyo bilemiicem artik..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar