Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 genis bir kavram tabii, bedavası olanı alıcaksın, alttan soguk olanlara bakıcaksın. zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 İnanılmaz. Google ne yapsın o kadar algida sözcüğü var ki sayfada ilk sonuç olması gerekirdi bence bu sayfanın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eşsiz bişi olmuş. nası olmuşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 İ-NA-NA-MI-YORUM... BU KADAR İNSAN HİÇ BİR ŞEKİLDE BAŞLIĞI OKUMADAN NELER YAZMIŞ NELER... ALGIDA SEÇİCİLİK DEĞİL "ALGİDA" SEÇİCİLİK OLMUŞ... İNANILMAZ BİR DURUM...GERÇEKTEN... Mağnumda süpermiş. :DDD said: la olum napacaksıız hazır dondurmayı..gelin benim pastaneye bi dondurma yaparım size merdiven altı barmahlarınızı yirsiniz :) muahahahahaha ulan yok böyle bişey..tez konum belli oldu sanırsam :) "Algida seçicilik" ahauhahahaha şaka bi yana "Aşkımla erir misin?!" ehueheheueheuhe.. yazan: ecel pastanesi | 9.08.2007 asdadaddasdasdada [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 01:59 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: gaziantep in karkamış ilçesinden yazıyorum size bi sorum olacak ben karkamış gibi ufak bi ilçede yaşıyorsam algida dondurma yemeye hakkım yok mu?eğer varsa gaziantep algida bayisini *** numarasını arayıp bi işletmeci olarak özellikle algida dondurma satmak istediğimi söyledim onlarda bana bunun mümkün olmadığını karkamışa servislerinin olmadıklarını söylediler bu konuda benim vede algida müşteri kitlesinin ne gibi bir suçu olduğunu öğrenmek istiyorum.gereğinin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah bu yaz sezonunda algida yiyebiliriz.mesajımın karşılığını sabırsızlıkla bekliyorum Lol :D bunun üstüne algida bölge bayi müdürü(herneyse artık) karkamışada servis başlatır :D [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 05:17 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ahauhuhsdf süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 karkamışta dondurmamı yenir lan hem kar, hem kamış. al sana çubuklu dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lol yanlıs okumusum algida secicilik die okudum :D ama gercekten oyleymis :D [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 07:26 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar