Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 beyler 1 yıl sonra amerikaya gideceğim için araba almak yerine araba kiralamayı düşündüm... uzun süreli kiralama hakkında bilgisi olan varmı? ufak bi araba düşünüyorum 10-15 milyarlık bi arabayı 1 yıl civarı kiralamayı düşünüyorum ne kadara mal olur vs... bilginiz varsa... Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 1 yıllık araba mı kiralanırmış yav. izin veriyorlar mı ki o kadar uzun kiralamalara? çok pahalı olur diye düşünüyorum. her yere taksiyle gitmek gibi birşey olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şimdi şöyle birşey var. orda arabalar sandığın gibi pahalı deil. Benim amcam 15 yıldır new yorkda oturuyor. Gidip geliriz sürekli. O yüzden ilk ağzıdan anltıcam bunları. Duyumlar deil yani. Orada 300 dolara bile 10 yıllık bir araba satın alabilirsin. Veya 1500 dolarak mis gibi en fazla 3-4 yıllık işini bir hayli görücen bir arabada satın alabilrisn. Ki bunu geçtim benzin fiyatları burdakinin nerdeyse yarısı bile deil. 4 te 1 i gibi bir para. şöyle söyleyebilirim ki arba kiralarsan kaliteli olucaktır kirasına aylık 500 dolar faan versen 3 aylık kiraya denk bi araban olabilir. Gidince mutlaka araba satan yerleri bir bir dolaş. Bu arada hangi eyalete gittiğinde önemli çünkü vergiler var yada daha yüksek fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 zydar 1 yıl sonra amerikaya gidicem, gidene kadar türkiyede kullanmak için araba istiyorum. amerikada kullanmıcam yani yanlış anlaşılma olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Tabii ki kiralaniyor.. özellikle şirketler kiralar yillik.. Dogus otoyla görüş, filo kiralama bölümünden bilgi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 7000 YTL civarı 2006 model ford focus falan kiralarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şirketler kiralar genelde, anlaşmalarla yaparlar yalnız.. yani yolda gördüğün örneğin üzerinde 'binboa vodka' yazan arabaların hepsi kira mesela, hiçbiri firmaya ait deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 7000 e araba alırım ben kiralamam:D [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 11:59 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 he ozmn yapıcağın şey çok basit: git al bitane 10 yıllık doğan araba. fiyatları 2 milyar civarı. 3 milyar max. içinede yapsan 200 milyonluk bi masraf. hadi 500 olsun. yarı fiyatına araban olur. giderkende satarsın. aynı fiyattan. alıcısı her zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bana 10 yıllık bi doğan getirirsen sana 4 milyar vericem. 1 milyar karın olur işten. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kredi ile araba alıp 1 yıl sonra satıp kredi borcumu kapamayı düşündümde, kredi ile alınmış arabayı satabiliyormuyuz? çünkü düşündüğüm olursa sorunsuz halloluyor... 10.000 YTL kredi alırsam 24 aylık 520 YTL ile ödeyebiliyorum, 1 yıl bOyunca 6.250 yapar... sonra arabayı 8 milyara satsam 6 milyarı ile kalan borcu kapatırım 2 milyarda bana geri döner yani 4 milyar gibi bi fiyata 1 yıllık araba kiralaşmış gibi olurum... hatta aldığım fiyata satabilirsem 2 milyara bile gelebilir... Nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 10 yıl biraz orta bi laftı. hani direk ne zaman üretimleri bitti. ne zamandır yoklar vs hatırlmyıorum 10 olur 13-14 emin deilim ma sokakta orda burda halen bi sürü doğan şahin hatta kartal görüyorum ben. Ve fiat paliolar 5-6 yıllık 7 milyar 8 milyar olabliyoken o arabalara 4 milyar istemek çok komik gelmiyormu kulağa? tabi o açıdan söylediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o arabalar güzel arabalar. 1990 model doganlar 4.5 milyardan gidiyor. senin dediğin 10 yıllık doganlar 7-8 arası. hangi arabaymış o 5-6 yıllık araba ve 8 milyar? alayım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 97 doğanların piyasası çok iyi olduğu için pahalı temizi 10000 ytl eder max (kmsi az olanı) nedeni de türkiyede büyük 2.el pazarı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 12000 ytl civarına 0 2007 passat kiralamn mümkün. tabi filo halinde(en az 5 araba) kiralarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 patinaj da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 gunluk 40 ytl burada araba kırası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: kredi ile araba alıp 1 yıl sonra satıp kredi borcumu kapamayı düşündümde, kredi ile alınmış arabayı satabiliyormuyuz? çünkü düşündüğüm olursa sorunsuz halloluyor... 10.000 YTL kredi alırsam 24 aylık 520 YTL ile ödeyebiliyorum, 1 yıl bOyunca 6.250 yapar... sonra arabayı 8 milyara satsam 6 milyarı ile kalan borcu kapatırım 2 milyarda bana geri döner yani 4 milyar gibi bi fiyata 1 yıllık araba kiralaşmış gibi olurum... hatta aldığım fiyata satabilirsem 2 milyara bile gelebilir... Eger bireysel kredi alıp arabayı alırsan ozaman arabayı istediğin gibi satabilirsin ama krediyi arabayı alıcagın galeri alırsa sen galeriye başvurunca ozaman araban galerinin anlasmalı oldugu bankanın malı oluyor borcu bitene kadar satamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bis al en temizi.. 2 milyar falan Hem çok az benzin yiyor, hem park sorunu yok :) [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:02 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar