Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 yıllık Araba kiralama

Joker

Öne çıkan mesajlar

beyler 1 yıl sonra amerikaya gideceğim için araba almak yerine araba kiralamayı düşündüm... uzun süreli kiralama hakkında bilgisi olan varmı? ufak bi araba düşünüyorum 10-15 milyarlık bi arabayı 1 yıl civarı kiralamayı düşünüyorum ne kadara mal olur vs... bilginiz varsa...

Şimdiden teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle birşey var. orda arabalar sandığın gibi pahalı deil.

Benim amcam 15 yıldır new yorkda oturuyor. Gidip geliriz sürekli. O yüzden ilk ağzıdan anltıcam bunları. Duyumlar deil yani.

Orada 300 dolara bile 10 yıllık bir araba satın alabilirsin. Veya 1500 dolarak mis gibi en fazla 3-4 yıllık işini bir hayli görücen bir arabada satın alabilrisn. Ki bunu geçtim benzin fiyatları burdakinin nerdeyse yarısı bile deil. 4 te 1 i gibi bir para.

şöyle söyleyebilirim ki arba kiralarsan kaliteli olucaktır kirasına aylık 500 dolar faan versen 3 aylık kiraya denk bi araban olabilir. Gidince mutlaka araba satan yerleri bir bir dolaş. Bu arada hangi eyalete gittiğinde önemli çünkü vergiler var yada daha yüksek fiyatlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kredi ile araba alıp 1 yıl sonra satıp kredi borcumu kapamayı düşündümde, kredi ile alınmış arabayı satabiliyormuyuz? çünkü düşündüğüm olursa sorunsuz halloluyor...

10.000 YTL kredi alırsam 24 aylık 520 YTL ile ödeyebiliyorum, 1 yıl bOyunca 6.250 yapar... sonra arabayı 8 milyara satsam 6 milyarı ile kalan borcu kapatırım 2 milyarda bana geri döner yani 4 milyar gibi bi fiyata 1 yıllık araba kiralaşmış gibi olurum... hatta aldığım fiyata satabilirsem 2 milyara bile gelebilir...

Nasıl fikir?
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıl biraz orta bi laftı. hani direk ne zaman üretimleri bitti. ne zamandır yoklar vs hatırlmyıorum 10 olur 13-14 emin deilim ma sokakta orda burda halen bi sürü doğan şahin hatta kartal görüyorum ben. Ve fiat paliolar 5-6 yıllık 7 milyar 8 milyar olabliyoken o arabalara 4 milyar istemek çok komik gelmiyormu kulağa? tabi o açıdan söylediysen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kredi ile araba alıp 1 yıl sonra satıp kredi borcumu kapamayı düşündümde, kredi ile alınmış arabayı satabiliyormuyuz? çünkü düşündüğüm olursa sorunsuz halloluyor...

10.000 YTL kredi alırsam 24 aylık 520 YTL ile ödeyebiliyorum, 1 yıl bOyunca 6.250 yapar... sonra arabayı 8 milyara satsam 6 milyarı ile kalan borcu kapatırım 2 milyarda bana geri döner yani 4 milyar gibi bi fiyata 1 yıllık araba kiralaşmış gibi olurum... hatta aldığım fiyata satabilirsem 2 milyara bile gelebilir...

Eger bireysel kredi alıp arabayı alırsan ozaman arabayı istediğin gibi satabilirsin ama krediyi arabayı alıcagın galeri alırsa sen galeriye başvurunca ozaman araban galerinin anlasmalı oldugu bankanın malı oluyor borcu bitene kadar satamazsın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...